Kanaliserat budskap från Plejaderna 190617

Genom Camilla Nilsson 190617

Jag är Mira från Plejaderna som låter mitt feminina stjärnstoft falla över mänsklighetens skrud. Detta stjärnstoft vars effekt är att väcka den feminina energin i mänskligheten. Den feminina energin som är en nödvändighet för att få er upp till den femte dimensionen. Den feminina energin som behöver få ta plats. Det mjuka, följsamma och sårbara.

Vissa av er är redan utsedda att gå den feminina kraftens väg. En tuff och svår väg att vandra många gånger eftersom det krävs mod och till viss del listighet för att möta den maskulina energin. En nödvändighet dock för att inte den feminina energin ska tillåtas att bli överkörd mer. Det är hög tid att den feminina energin får spridas på jorden.

Du som vet med dig att du har tagit på dig rollen som den feminina energins språkrör, vet att jag och andra finns till din hjälp och det är just därför som jag sprider den feminina energins stjärnstoft, för att underlätta ditt arbete. Manifestera kraften i din feminina energi och se så långt du kan komma med hjälp av den. Att få vara den du är ämnad att vara oavsett vad alla andra tycker och tänker.

Genom att vara den du är, sprider du den feminina kraften genom Moder Jords kristallnätverk. Du är en viktig nyckel i uppstigningsprocessen, glöm aldrig det. Utan din hjälp, har Moder Jord svårare att lyfta. Ni jobbar tillsammans. Moder Jord inifrån och ut, du utifrån och in. Se energierna som uppstår. Så kraftfulla att de kan orsaka en jordbävning. Det ligger och dallrar under ytan på er planet. En kraft så kraftfull att den kan starta en tsunami. Den feminina kraften. Vi kan ej säga var tsunamin kommer att inträffa men den ligger nära i tiden. Mänskligheten skall skonas i detta så det finns ingenting att frukta.

Frukta ej din kraft för din kraft gör skillnad. Låt oss manifestera den feminina kraften tillsammans och låt oss sedan njuta av de förändringsprocesser som sätts igång på er planet. Du är kraftfullare än du tror.

I kärlek och gemenskap, Mira från Plejaderna.

20 Jun 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)