Kanaliserat budskap från Plejaderna 190617

Genom Camilla Nilsson 190617

Jag är Mira från Plejaderna som låter mitt feminina stjärnstoft falla över mänsklighetens skrud. Detta stjärnstoft vars effekt är att väcka den feminina energin i mänskligheten. Den feminina energin som är en nödvändighet för att få er upp till den femte dimensionen. Den feminina energin som behöver få ta plats. Det mjuka, följsamma och sårbara.

Vissa av er är redan utsedda att gå den feminina kraftens väg. En tuff och svår väg att vandra många gånger eftersom det krävs mod och till viss del listighet för att möta den maskulina energin. En nödvändighet dock för att inte den feminina energin ska tillåtas att bli överkörd mer. Det är hög tid att den feminina energin får spridas på jorden.

Du som vet med dig att du har tagit på dig rollen som den feminina energins språkrör, vet att jag och andra finns till din hjälp och det är just därför som jag sprider den feminina energins stjärnstoft, för att underlätta ditt arbete. Manifestera kraften i din feminina energi och se så långt du kan komma med hjälp av den. Att få vara den du är ämnad att vara oavsett vad alla andra tycker och tänker.

Genom att vara den du är, sprider du den feminina kraften genom Moder Jords kristallnätverk. Du är en viktig nyckel i uppstigningsprocessen, glöm aldrig det. Utan din hjälp, har Moder Jord svårare att lyfta. Ni jobbar tillsammans. Moder Jord inifrån och ut, du utifrån och in. Se energierna som uppstår. Så kraftfulla att de kan orsaka en jordbävning. Det ligger och dallrar under ytan på er planet. En kraft så kraftfull att den kan starta en tsunami. Den feminina kraften. Vi kan ej säga var tsunamin kommer att inträffa men den ligger nära i tiden. Mänskligheten skall skonas i detta så det finns ingenting att frukta.

Frukta ej din kraft för din kraft gör skillnad. Låt oss manifestera den feminina kraften tillsammans och låt oss sedan njuta av de förändringsprocesser som sätts igång på er planet. Du är kraftfullare än du tror.

I kärlek och gemenskap, Mira från Plejaderna.

20 jun 2019

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev