Kanaliserat budskap från Sananda

Budskap från Sananda, kanaliserat av Camilla Nilsson 2017-05-01

Var hälsade mina vänner

Jag står vid er sida, övervakar det som sker. Jag ser hur ni funderar och agerar. Ibland vet ni varken ut eller in. Jag vill påminna er om att gå in i era hjärtan för att finna den rätta vägen ur förvirringen. Gå in i era hjärtan och känn kraften som föds och finns där inne. I tider som dessa är det extra viktigt, med alla förändringar som ständigt sker runt omkring er. Låt er inte förledas av det som händer. Mycket tornar upp som distraktioner, för att ni ska tappa fotfästet och fokus. Låt inte er ledas in i rädslor, de skapas för att förvirra.

Gå in i era hjärtan och känn kraften, ert sanna jag. Känn efter vad som är rätt och riktigt för dig och dig och dig. Ni unika varelser som alla går på olika livsvägar. Jag ber er alla att känna efter så som är det rätta för dig. Många gånger känner ni hopplöshet och ofta glömmer ni kraften inom er. Be mig om hjälp, be mig öppna ditt härta för att finna dina svar så gör jag det. Jag är Jesus, Sananda, jag finns för er. För ni ska tala från hjärtat så som jag alltid har gjort.

Jag ser många som låter sig ledas, manipuleras av människor med maktbegär. Makbegär som ofta föds ur en rädsla av att inte ha kontroll. Genomskåda dessa människor så förlorar de sin kraft. Låt er alla få ha makt över era liv. Se det goda, låt ljuset segra till slut.

Ett massivt arbete görs på jorden för att väcka upp mänskligheten men kom ihåg att alla inte är redo för detta uppvaknande. Alla är inte redo för att se livets alla aspekter, nyanser och möjligheter. Förstå att allt har sin tid, sin takt. Ni taktar alla olika och det är precis som det ska vara. Ni kan inte jämföra er med varandra, det finns inget bättre eller sämre. Oavsett var ni befinner er i ert medvetande, uppvaknande, själsliga väg eller vad ni än vill kalla det så sker allting precis som det ska. Ingenting går att snabbas upp, foceras fram. Ni måste alla låta processen ha sin gång.

Var tacksam över varje ny liten insikt, varje gång någonting klarnar. Kom ihåg att ingen är bättre eller sämre, bara olika långt komna. Kanske kan era insikter så ett frö hos någon annan. Sprid er kunskap, förringa aldrig er själva, kommunicera och låt insikterna spridas som ringar på vattnet. Ni gör ett fantastiskt arbete. Kom ihåg att verka utifrån hjärtats sanna röst så blir ni kärleksfullt ledda av oss, dina guider, ledare och universella lärare.

Kärlek till er alla, Sananda

5 May 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)