Kanaliserat budskap från Sananda 180409

Först ska berätta det som hände mig, Camilla, samma dag som jag tog emot budskapet, det som Sananda syftar på på ett ställe.

Veckan innan hittade jag en sida på nätet där kvinnor med olika livsöden och positioner hade blivit intervjuade. Jag tänkte att jag också skulle vilja vara med där och dela med mig av min historia. Jag funderade på att skriva till dem och lämna länken till min hemsida. Dock gjorde jag inte det, så framfusig kunde jag ju inte vara.

Dagen jag talar om, den 9/4, då jag senare fick budskapet, ringde en journalist till mig och sa att han satt och tittade på min hemsida och väldigt gärna skulle vilja skriva en artikel om mig. Han ringde från den sida jag hade funderat på att ta kontakt med. Budskapet du nu ska läsa tog jag ner till en av mina fantastiska kursgrupper men det är även avsett för dig att ta del av.

 

Kära barn

Det är jag, Sananda, som återigen har kommit genom kanalen Camilla.

Ni ska alla veta att jag ser er, är en del av er. Mitt medvetande är inte lika begränsat som era. För mig finns inga begränsningar, jag flödar, jag är. Jag är här för er. Har alltid varit det. Jag vill hjälpa, jag vill få er att förstå den hjälp ni kan få och den potential ni alla har. Var och en. Att ni är här för att ta emot detta budskap, berättar sanningen om er. Er storhet, er godhet, er önskan om att hjälpa, ert mod men också era tvivel. Det som håller er tillbaka. Släpp era tvivel, se era möjligheter, se er potential, se vilken skillnad ni gör på riktigt. Även om ni inte alltid kan mäta den skillnad ni gör, vilken betydelse ert arbete har, så tvivla aldrig på att ni gör skillnad.

Vi har jobbat hårt med vår kanal, Camilla, för att få henne dit hon har kommit. Förstå att ni inte är annorlunda. Förstå att hårt arbete lönar sig. Det ger utdelning. Även om ni inte alltid vet exakt vad som kommer att komma ut av det arbete ni gör. Era belöningar ser olika ut men tro mig, vi belönar hårt arbete. Det Camilla har berättat för er idag om sin belöning, hur hon har fått sina böner hörda, är ett exempel. Ni har alla olika livsvägar, mål och önskningar. Våga följa DIN väg, våga gå mot DITT mål och våga tro att DIN önskning kan bli verklighet. Möt dina rädslor, utmana dig själv. Vi belönar dig för de framsteg du gör så var öppen och ta emot. Mirakel kan ske!

Med ljus och kärlek. Gå i frid.

Jesus, Sananda

 

Detta budskap kan du även läsa på http://www.st-germain.se/

10 Apr 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)