Kanaliserat budskap från Sananda 180527

Kanaliserat budskap 2018-05-27 från Jesus och Maria Magdalena nedtecknat av Camilla Nilsson inför ljusarbetarmöte 180528 och för att spridas. Budskapet finns även att läsa på http://www.st-germain.se/

 

Kära vänner

Vi är Jesus och Maria Magdalena som kommer till er med budskap om fred och kärlek. Med varsam hand, visar vi er vägen så ta emot våra ord.

 

Ni människor här på jorden har gjort livet till en kamp.

Ni kämpar för era liv, ni kämpar för era rättigheter, ja ni kämpar för er existens. Släpp kampen och tillåt er att acceptera de ni är. Låt er inre kraft expandera, det är allt ni behöver. Er inre kraft, er inre visdom. Denna kraft som hjälper er att se sanningen. Er egen sanning för ni skapar er egen sanning var och en.

När ni tillåter er att sluta kämpa och istället känner den inre kraften, kommer nya möjligheter att öppna sig för er. Nya möjligheter i vilka ni ser vem ni är och vilken som är er egentliga potential. Öppna upp era medvetande och våga se det ni har inom er.

 

Alla era inre ljus som lyser med olika färg och kraft liksom ni alla har olika roller i det jordsliga livet. Att våga se ditt inre ljus, det unika. Det ljus som aldrig tidigare lyst på exakt samma sätt hos någon annan.

Ditt ljus som innehåller din själskod.

Ditt ljus som sprids där det ska spridas

Ditt ljus som fångas av den som känner samhörighet eller det omvända.

Ditt ljus som kan hjälpa till i mänsklighetens uppvaknande.

Det uppvaknande som pågår för fullt på er planet.

 

Oavsett vilken färg och vilken styrka ditt inre ljus har så ska du veta att just du behövs. Just du är viktig. Jorden vibrerar, universum vibrerar, väntar med spänning på mänsklighetens uppstigning. Uppstigningen till ett ökat medvetande speciellt för de människor som fortfarande sover.

 

Ett uppvaknande som exploderar som blommorna slår ut på äppelträdet på våren.

Ett uppvaknande som låter ett vitt ljus sprida sig över hela jordklotet.

Som en atombomb att vitt ljus och kraft.

Ögon som öppnas och som ser en ny verklighet.

Mycket förvirring som uppstår. Förvirring över hur det ens var möjligt att leva utan att se. Nya värderingar, ny förståelse för varandra.

 

Så gör er redo, detta berör er alla oavsett var ni befinner er i livet, oavsett vilken process ni befinner er i, oavsett hur mycket eller litet du redan har jobbat med ditt uppvaknande. Det blir ett kollektivt steg framåt. Somliga kommer att ta ett litet steg för att gå varsamt framåt, andra kommer att ta ett stort steg.

Så mina kära vänner: Känn våra positiva förväntningar.

Jag, Jesus, Maria Magdalena och hela teamet som finns här för er, jorden, universum.

 

Låt ditt inre ljus brinna för dig.

För det du har med dig.

För det kliv framåt du ska ta.

Ta varandras händer, känn gemenskapen och var redo.

Vi står vid er sida, vi hjälper er alla i er process, vi leder er med varsam hand.

 

Med ljus och kärlek-Jesus, Sananda och Maria Magdalena

29 May 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)