Kanaliserat budskap från Sananda 180925

Budskap från Jesus via Camilla Nilsson 2018-09-25

 

Mina kära vänner

Jag står i min fulla kraft, min kraft som jag önskar dela med mig av till er.

Ni kära människor på moder Jord, som så väl har gjort er förtjänta av att känna kraften. För att ni varje dag arbetar för ljuset. Att manifestera ljuset både inuti er själva men så även till livet, till era medmänniskor. Vad vore jag utan er?

 

Genom er tro och ert ständiga arbete för ljuset, skapar vi alla tillsammans en ny verklighet och en ny värld. Den nya verkligheten som kommer att uppfattas av det kollektiva medvetandet och inte längre som förut av det enskilda medvetandet. Det bildas grupper, tillhörighet och samhörighet som sällan förut. För att uppleva detta i det förflutna får vi vandra långt tillbaka i tiden.

 

Den nya verklighet som tar form, får ljuset att växa. De olika grupperna som skapas, skapas för olika syften. På detta sätt kan ni alla jobba sida vid sida och parallellt, för att få en snabbare utveckling till stånd. För ni ska veta att det går snabbt nu. Ert arbete manifesteras kraftfullt med ett ljus och ett djup som får mörkret att fly, dra sig undan till sina skrymslen och vrår. När mörkret skingras, tappar det sin kraft för det kan inte verka från sina skrymslen och vrår.

 

Kära människor av ljuset. Bär era facklor högt. Visa vem ni är och vad ni tror på. Det finns fortfarande många sovande själar bland er som behöver väckas och ni alla, var och en, har möjlighet att hjälpa till. Ni behöver inte göra så mycket mer än att bara vara er själva. Låta er stå i er fulla glans som de vackra ljusbärare ni är. Stå i er kraft så fyller jag er med mer. Vi arbetar alla tillsammans.

 

Med ljus och kärlek.

Er vän och förtrogna.

Jesus

25 Sep 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)