Kanaliserat budskap från Sananda 190208

Budskap från Jesus via Camilla Nilsson 2019-02-08 för att förmedla på Ljusarbetarmöte i Malmö 2019-02-11 och sedan förmedla vidare.

 

Mina kära vänner

Jag, Jesus Sananda, är här för att låta fridens ljus lysa över er.

 

Ni har jobbat hårt länge nu och det är dags för en paus.

En nödvändig paus för att ni skall kunna se arbetet ni gjort.

Er strävsamma väg i era liv. Ett kämpande ni sällan skulle kalla en dans på rosor.

Men utan kämpande ej heller en dans att se fram emot.

 

Det är stundom svårt att se bortom kämpandet, att se och känna skillnader ty det är så lätt att fastna och stanna kvar i det jobbiga.

Att taga en paus för att ta dansen är nödvändigt för att inte fastna i lidandets energi. Att släppa lidandet för att kunna se ljuset.

Att se allt ljus som tänts runt omkring er. Ljuset som är en bekräftelse på att ni går framåt, mänskligheten går framåt.

 

Vi är många som finns bland er för att stötta er i ert arbete. Somliga av er kan känna vår stöttande närvaro. Vi arbetar med att hjälpa er att hålla hoppets låga vid liv, hoppet som sprider ljus. Jag önskar så att ni alla kunde se ljuset som strålar från jorden. Ljuset finns överallt och håller mörkrets kraft tillbaka. Ett nytt ljus tänds varje sekund och syns tydligt från ovan.

 

Så jag ber dig som tager del av detta meddelande att våga se ljusets övertagande av er planet. Att i hela ditt väsen känna ljusets kraft. Att våga stå i detta ljus som den ljusbärare du är.

 

De mörka krafter som finns kvar på er planet har ännu inte givit upp. De kommer att strida lite till men de kommer inte att vinna. Den slutliga striden är nära så passa på att öva på att stå i din kraft, i ditt ljus. Föreställ dig hur ni alla ljusbärare på planeten förenas, blir ett så som ni alla är ett med den ursprungliga källan.

 

När du kopplar upp dig mot källan, alltet, eller vad än du väljer att kalla det, kan du känna hur din plats på jorden blir tydligare.

Att just din roll är betydelsefull.

Att du inte behöver utesluta dig själv för att du själv kanske inte kan se hur du gör skillnad. Men tro mig, just du gör skillnad. Just du är viktig och betydelsefull.

 

Låt ditt inre ljus lysa upp dig så lyser du upp världen.

 

Jag skänker dig ljuset låga när helst du behöver den för att lämna kämpandets korridor. Jag sänder dig min villkorslösa kärlek.

 

Din vän, Jesus Sananda.

12 Feb 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)