Kanaliserat budskap från Sananda

Budskap från Jesus - Sananda, kanaliserat av Camilla Nilsson 2017-10-16

 

Mina kära vänner

Det är jag igen, Jesus-Sananda, som kommer genom kanalen Camilla. Jag och övriga medlemmar av rådet vill framföra några, låt oss kalla det, åsikter. Vi studerar er, mänskligheten, på Moder Jord och vi blir ibland, för att inte säga ofta, förstummade över hur era ord skiljer sig från era handlingar.

När ni talar från hjärtat, besitter ni en enorm kraft. Era ord kan fylla hela ert inre väsen i total övertygelse. Ni har då en fin kontakt med alltet. Ni ser det som händer på er planet. Ni vet.

Men sedan då?

Vad är det ni faktiskt gör för att förändra?

Ni låter er överskuggas av de icke troendes handlingar. De icke troende som slår undan er övertygelse. De icke troende som ifrågasätter och som ofta uttrycker sig dömande.

När jag säger de icke troende, menar jag dem som inte ser bortom tid och rum, de som inte ser mänsklighetens helhet utan som bara ser platt. Det är just nu som gäller och rakt fram individerna är på väg. Ofta med stora egon med vars hjälp de armbågar sig fram. Det handlar inte om att du och du och du ska förändra dessa människor, det handlar om att inte låta sig slås undan.

Det handlar inte om att övertyga någon annan än dig själv.

Det handlar om att du ska verka i din kraft på ditt unika sätt. Att våga stå för det du tror på. Att genom dina ord kanske så ett frö av inspiration hos någon annan. Att så ett frö innebär att sprida ljuset. När du sår ett frö, visar du oss att det är vår gemensamma väg du vandrar på. Ju fler vi blir, desto starkare blir vi. Vårt uppdrag är att sprida ljus och upplysning till alla som vill ta emot. Ta emot ljuset och upplysningarna och använd det i ditt liv. Använd dem fysiskt och inte bara i din kropp.

Använd tillgångarna för att bli det bästa av dig och det du har att bidra med i tider som dessa då jordens befolkning skakas om. Saker händer för att ni ska skakas om, för att ni ska få upp ögonen. Inte för att ni ska leva i rädsla utan för att ni ska förstå att många av era sätt att leva inte är hållbara i längden. Moder Jord och era fysiska kroppar stiger i frekvens och det är en nödvändighet att ni i ert medvetande gör det samma. Ert medvetande som kan manifestera fysiska handlingar.

Kära Jordbor: Ni skakas inte om för att leva i rädsla, ni skakas om för att se hur livet på Moder Jord behöver styras upp. Makten ska fördelas och ges till dem som kan hantera den. Makten behöver fördelas på flera. Ni kan aldrig komma undan att vissa människor är utalda för att visa vägen. Låt dem göra sitt jobb och låt er inspireras.

Mina ord idag kan ha verkat hårda men allt jag har sagt, är sagt med kärlek. Låt inte ljuset stanna i ditt hjärta. Sprid det.

Med tacksamhet för att ha fått göra min röst hörd, drar jag mig nu tillbaka.

Kärlek till er alla. Jesus – Sananda.

 

18 Oct 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)