Kanaliserat budskap från St Germain juni 2021

Genom Camilla Nilsson och du kan även lyssna på budskapet om du följer länken till Youtube här https://youtu.be/rCVX8RB5dMk

 

Tiden på jorden är i otakt just nu och denna otakt är skapad av jordens makthavare som har brist på lyhördhet. Detta gör att förvirring har uppstått då tiden inte är linjär för er. Det somliga upplever som en dag, kan andra uppleva som en vecka. Det blir grus i maskineriet eftersom en konsekvens av detta blir kommunikationssvårigheter på en ny nivå. Det ni kallar för ett steg fram och två steg tillbaka. Total förvirring.

 

Detta bromsar upp er utveckling för om du tänker att du har lärt dig något en dag så har du glömt det dagen efter. Det bromsar även upp er förmåga att råda bot på det ni kallar pandemi. Ett steg fram och två tillbaka. Total förvirring.

 

Vi, jag och mitt ljusteam, kliar våra huvuden och begrundar detta kaos som inte är helt lätt för oss att råda bot på. Även om ni anser att många har vaknat, och fortfarande vaknar, så är det också många som har släckt sina inre ljus. Hamnar i misströstan och tvivel.

 

Du kära ljusarbetare som fortfarande har ditt ljus stadigt brinnande, förstå att detta är övergående. Även om det känns motigt och kämpigt stundvis så ska du veta att vi jobbar med att återställa detta tidskaos som uppstått. Detta för att ni ska få tillbaka ert livsflöde och att få era liv tillbaka. Men som jag sa, vi kliar våra huvuden, för det är inte lätt att komma in i och förändra makthavares tankespår eller tankemönster. Ej heller att få dessa att tänka i nya banor, se nya möjligheter.

 

Törnrosa sades sova i 100 år men så länge ska inte mänskligheten på jorden behöva vänta innan alla har vaknat. Dra ditt strå till stacken. Sprid ditt ljus. Håll ditt inre ljus låga vid liv så kommer vi att segra.

 

Tack för att du är här i denna tid.

 

St Germain och ljusteamet

5 jun 2021

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610

Kanaliserat budskap från Gudinnan Hathor 210514


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev