Kanaliserat om TACKSAMHET

 

Jag ser mig som jag en gång var. Min kraft och min styrka jag har kvar. På mitt livs väg jag många år har vandrat, många år jag har kvar. Jag ser min tid, jag gläds åt den. All tid i världen för vad är egentligen tid? Tacksamhet över de val jag har gjort. Tacksamhet över de val som väntar.

Livet är en gåva. En våg av tacksamhet sköljer över mig. Tacksamhet över livet jag har fått. I medgång och i motgång jag har tagit mig fram. Mitt liv som inte kan jämföras med någon annans. Mitt liv är unikt. Mitt liv är skräddarsytt för min unika själ. Min själ som en gång la min unika livsplan. En livsplan för att växa. En livsplan för nya lärdomar.

Ibland har jag bannat mig själv för de hinder jag lade i min väg. Ibland har det tagit lång tid innan jag har förstått meningen med de prövningar jag har ställts inför. Men jag påminner mig själv om och om igen om syftet: att hjälpa min själ att växa och utvecklas.

Varje dag är en ny dag. Varje dag är värd att upplevas. I medgången får jag vila, i motgången får jag mina lärdomar. Jag är tacksam över att få vara en del av livet på planeten jorden. Jag är tacksam över att min själ fick en fysisk kropp att bo i.

Jag är tacksam över att få vara en del av moder jords utveckling. Jag är tacksam över att få vara med i denna tid då jordens befolkning genomgår stora förändringar. Jag är en del i uppstigningen och för detta är jag tacksam.

Med mitt inre ljus lyser jag upp de skuggor som kastas över jordens befolkning. Rädslor, krig, maktmissbruk och manipulation som försöker ta kontroll över oss. Jag kommer aldrig att låta hoppets låga slockna. Mitt inre ljus kommer alltid att brinna. För detta är jag TACKSAM.

 /livets-blomma.jpg

16 Feb 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)