Högkänslighet och mat

På mina kurser och till vissa klienter, berättar jag att det elektromagnetiska fältet omger vår fysiska kropp. Att det laddas när vi sover, gör saker vi tycker om och genom healing till exempel. Det elektromagnetiska fältet ger auran energi och auran i sin tur är tillsammans med det elektromagnetiska fältet en del av vårt skydd från omgivningen. Så att vi ska slippa ta in allt och känna allt som pågår runtomkring oss.

För ett tag sedan var jag på restaurang och åt en fantastiskt god fisksoppa. Den var kraftig, den var nog spetsad med lite grädde. Jag kände mig mätt innan jag hade ätit upp men fortsatte ändå - det var ju god och det är synd att slänga mat. När jag var färdig, tog det inte en lång stund innan jag märkte att mitt hjärta hade börjat slå hårt och jag blev alldeles yr. Helt plötsligt blev jag medveten om alla människor runt omkring mig och jag fick känslan av att alla deras känslor och information sköljdes över mig. Det var som om hela jag sjönk ihop för att värja mig. Stunden då jag fick sitta och vänta på att min sambo nödvändigtvis skulle dricka kaffe kändes som en halv evighet - trots att han bara fick dricka en halv kopp. Hade jag inte mått så pass bra som jag ändå gjorde i grunden så hade jag garanterat fått en panikångestattack.

Tack vare att jag förstod vad som hade hänt, hade jag också verktyg att ta till så att kroppen kunde lugna ner sig. Jag bad om hjälp att bli fri från alla känslor och all information som inte tillhörde mig. Efter en stund ute i friska luften, kände jag mig bra igen. Och jag säger bara tack gode gud för att jag förstod vad som hände, annars hade jag trott att det var mig det var fel på.

Hur förklarar jag då det som hände? För att förbränna mat, går det åt energi. Min kropp drog nytta av energin i mitt elektromagnetiska fält vilket gjorde att auran liksom pös ihop som när det går hål på en ballong. Där satt jag vidöppen för omgivningen. Det är så det är att vara högkänslig och/eller utmattad till exempel. Det går inte att vistas bland för mycket människor för man har inget skydd. Som högkänslig behöver man jobba med beskydd och förståelsen över vad som tillhör sig själv och vad som tillhör andra.

Vad lär man sig då av detta? Jo, ät inte så att du blir proppmätt. Speciellt inte när du har en massa människor runt omkring dig....

 /01bca25517962a856d0c4b57dd137266487fdd5bb4.jpg

7 Nov 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)