Klipp tiden

Jag hade skrivit rubriken på detta inlägg på min whiteboard och när jag fick syn på det började jag att fundera på vad jag menade med klipptiden. Jag hade ju bokat klipptid så varför stod det där. Men så kom jag på, ja just det, klipp   tiden...

Så här kommer ett tips på hur du kan trolla bort tid. Jag fick tipset av min guide en dag då jag hade en klient på healing. Hennes tanke från början hade varit att hon skulle åka hem direkt efteråt och bara låta healingen fortsätta jobba men istället hade hon blivit kallad till ett möte på jobbet.

Att återvända till jobbet var för henne ingen höjdare, hon var verkligen i behov av inre läkning och att få lugn och ro. Men tyvärr, hon hade inget val. Då berättade min guide att förutom att vi skulle sätta extra skydd runt henne och att hon själv skulle sätta upp barriärer för att skydda sig och sin energi från yttre påverkan så skulle hon efter mötet föreställa sig att det aldrig hade hänt. Som om hon hade gått in i mötesrummet och sedan direkt ut igen utan att ha haft något möte.

För att göra det extra tydligt visade min guide mig en sådan där gammal filmrulle som man hade förr. Där man kunde se de olika sekvenserna i rutor om man höll dem mot ljuset. När man redigerade film så klippte man bort rutor och sedan satte man ihop filmen igen.

Precis så skulle min klient göra. Hon skulle föreställa sig att hon klippte bort den ruta som innehöll mötet och föreställa sig att det aldrig hade existerat.

Ett himla bra tips. Tänk vad man kan skapa med tankens kraft. Prova att använda det i ditt liv och se vad som händer!

/img_0553-kopia.jpg

3 maj 2019

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från Hathor 211009

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev