Kul att inspirera

Ett syfte med att jag skriver är att inspirera och belysa olika saker, kanske skapa eftertanke och reflektioner. Eftersom det är min blogg så är det också mina tankar, mina känslor, mina erfarenheter och mina upplevelser jag skriver om för jag kan ju inte skriva för någon annan. Däremot kan jag inspirera och kanske hjälpa någon till självinsikt, en aha-upplevelse och se olika saker från ett annat perspektiv. Ibland är vi helt insnöade på oss själva och livet vi lever, att vi inte har förmågan att se saker annorlunda.

Förra veckans inlägg där jag skrev om tidigare liv upplevelsen jag hade i Prag, lästes av många. Just tidigare liv är något som väcker intresse och nyfikenhet. Jag själv tycker att det är väldigt spännande eftersom det kan hjälpa till att få förståelse för den vi är idag. En reflektion jag gjorde i veckan, när jag tänkte tillbaka på min upplevelse i Prag, var att jag nu ännu mer förstår varför jag är så intresserad av astrologi och tror på naturläkemedel. Det ligger i cellminnet från mitt liv omkring 1500/1600-talet. Ett cellminne jag har aktiverat får jag väl säga för vi bär på otroligt mycket som inte ska aktiveras i alla liv. Vi har lärt oss oerhört mycket genom liven men det är inte all kunskap vi har tillgång till.

Det är just cellminnen som gör att vi kan få en känsla av igenkännande när vi kommer till en plats trots att vi vet att vi aldrig har varit där förut eller när vi möter en person vi absolut tror oss ha träffat innan trots att vi inte har det. Detta fenomen har hänt mig flera gånger. Fler än jag minns för efter förra veckans blogg ringde både min mamma och pappa och var för sig berättade om tillfällen då jag som barn lär ha uttryckt att jag har känt igen mig trots att de visste att så inte var fallet. Det är många år sedan och både deras och min okunskap gjorde då att vi inte förstod vad det handlade om men det är häftigt att de fortfarande kommer ihåg. Speciellt att pappa läste min blogg just förra veckan för det gör han ytterst sällan annars.

Om du är intresserad av att få uppleva ett tidigare liv så kan du boka tid för regression hos mig. Under djupavslappning leder jag dig tillbaka till ett liv, eller flera, som kan ge dig en förklaring på varför du är den du är, hur du har jobbat med och förvärvat egenskaper, eller kanske har rädslor med dig som hindrar dig i ditt liv. En tidigare liv upplevelse kan låsa upp blockeringar som hindrar dig från att leva ut ditt liv till fullo.

 /we-are-all-visitors.jpg

9 Jul 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)