Kurs - igen!

Det finns så mycket jag vill göra, så mycket som intresserar mig. Så mycket att jag ibland kan bli lite trött på mig själv och önskar att jag bara kunde luta mig tillbaka och ta det lugnt. Mitt inre driv och min nyfikenhet hindrar mig och jag får lägga band på mig för att inte vara med på allt. I helgen var jag på en ny kurs. Den har jag velat gå ett helt år men inte förrän nu var den rätta tiden inne. Det känns att det var ett rätt beslut jag fattade genom att gå kursen i regndroppsmassage.

Eteriska oljor har funnits i flera tusen år. När man öppnade Tutankhamons grav 1922, hittade man 350-liters krukor som innehöll olja som fortfarande efter 3000 år hade en svag doft. De eteriska oljorna påverkar inte bara oss via luktsinnet utan de verkar även på cellnivå i kroppen. Det finns forskning som visar att de eteriska oljorna kan ta bort felaktig information i cellminnet och omprogrammera. Vi vet aldrig var oljorna kommer att verka, de fungerar precis som när jag ger healing för den vet jag inte heller vart den tar vägen. Det jag vet med säkerhet är att båda jobbar exakt där de ska, häftigt!

När jag satt och läste historiken kring de eteriska oljorna, åkte jag tillbaka i tiden, långt, långt tillbaka. Jag blev påmind om att jag har jobbat med detta i tidigare liv och det är därför jag har gjort valet att återuppta arbetet med oljorna även i detta liv. Jag bara vet att det är rätt och det känns helt rätt, en mäktig känsla.

Just nu jobbar jag med de "övningsklienter" som har anmält ditt intresse för att prova regndroppsmassagen och jag räknar med att kunna erbjuda den till alla vid månadsskiftet november/december. Jag ser med spänning och nyfikenhet fram emot att se vad som kommer att hända med klienterna.

Kom ihåg att inte sträva efter det du önskar dig. Lita på din inre vägledning om att saker sker när det är dags, släpp taget tills dess.

/allt-har-sin-tid.jpg

23 Oct 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)