Larmet gick

För några veckor sedan skulle våra barn till sina andra föräldrar och jag var hemifrån i ungefär en timme för att lämna alla. Jag hade larmat huset och strax efter att jag kom hem ringde telefonen. Kvinnan presenterade sig som representant för vaktbolaget och hon berättade att vårt larm hade aktiverats - tre gånger. En gång kan det hända men inte två så väktare hade skickats ut. Han hade kollat alla dörrar men det syntes ingen åverkan. Vi har sensorer på alla våra dörrar vilket innebär att när någon öppnar en av dem så går larmet igång. Det är bara det att det var ingen av dessa som hade aktiverats. Det var vår övervakningskamera som sitter uppe i taket, avskilt från fönster och något som skulle kunna störa annat än inifrån. Det var ju väldigt konstigt. Jag frågade om hon hade någon teori om vad som kunnat vara orsaken och fick till svar: temperaturförändringar.

I den stunden visste jag precis vad jag skulle göra, jag ringde en vän och lät henne tona in på mitt hus. Jag berättade inte varför och vad jag misstänkte men hon bekräftade. Berättade att det fanns någon i det rummet där kameran sitter och jag klurade ut vem det var. Då såg jag honom också (att tona i mitt eget hem tycker jag är svårt för där är jag mycket och jag stänger liksom av). Jag förstod vad han ville, han ville till ljuset. Vi kommunicerade med honom och kom fram till att jag skulle ringa till klienten som hade varit hos mig några dagar tidigare. Klienten som då hade haft kontakt med honom och själv försökt få honom till ljuset. Hon skulle komma tillbaka och vi skulle göra det tillsammans.

Det var så häftigt. Tre dagar senare kom min klient tillbaka och en halvtimma innan hon kom, kom mannen. Han väntade på henne, han var redo. Vi hjälpte honom till ljuset och lugnet som infann sig när han gick var så påtagligt, det var helt fantastiskt. Klienten har sedan berättat hur hon har fått bekräftat från mannen att han är över. Han är nöjd och han har fått frid.

Bildbevis nedan och tilläggas kan att larmet utlöstes en gång senare på kvällen när vi inte var hemma och sedan dess har det varit helt lugnt.

image.jpg

4 Sep 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)