Lejonportalen 2019

Imorgon är det nymåne. I samband med nymånen, manifesterar vi det nya vi går mot. Energierna har varit extra turbulenta den senaste veckan.

Förra fredagen, den 26/7, öppnades Lejonportalen som ett fönster ut i universum som gör att kraftfulla frekvenser lättare når oss och moder jord. Jag kände av öppningen i 1,5 dygn genom att jag blev totalt utslagen. Hela lördagen, den 27/7, gick jag som en zombie och trodde aldrig att min energi skulle återvända men som ett brev på posten, kom den på söndagseftermiddagen och då jäklar blev det fart på mig. Sedan har dagarna varit väldigt upp och ner. Jag försöker se det goda som kommer ut ur det.. Att jag höjs i min vibration, blir en ännu renare, kraftfullare och bättre version av mig ❤️

Eftersom det är en väldigt gynnsam tid för personlig utveckling, har jag lagt in en distanshealing i grupp torsdagen den 8/8 kl 20 för att hjälpa dem som vill ta emot hjälp i sin process. Just den dagen är fönstret ut i universum som mest öppet. Jag har lagt beskrivningen av denna healingsession under bilden nedan så läs mer där om du är intresserad av att vara med.

Snart kommer jag med nya änglakort på hemsidan. Det har inte varit läge att jobba med dem på semestern för jag har verkligen bara varit i min bubbla. Gjort saker som jag mår bra av och det har varit skönt med en paus trots att jag tyckte att jag hade mycket energi när semestern började.

Bilden är från min trädgård från idag ❤️

/017c59e35d9f9ead352adfd842462d6ba77e202616.jpg

❤️ ❤️❤️ Välkommen att vara med på grupphealing på distans
torsdagen den 8/8 kl 20-20.30 ❤️ ❤️❤️

Den 26/7 öppnades Lejonportalen vilket man skulle kunna säga är som ett fönster ut i universum och extra energier har nu möjlighet att strömma ner till jorden för att hjälpa både Moder Jord och oss i vår utveckling, vår uppstigningsprocess. Detta fönster kommer att stängas igen den 12/8 och har sin maximala öppning den 8/8 då det är en extra bra tid för att hjälpa dig själv i din process.
 
Därför kommer jag att skicka healingenergi till dig som vill ta emot och intentionen kommer denna gången att vara för att läka det som varit och ta emot så mycket energi som möjligt för din andliga utveckling, din uppgradering och för att underlätta din resa framåt.
 
Jag bjuder in alla mina hjälpare som inte bara kommer från jorden utan även från existenser ute i vår galax, t ex Ra från Arcturus och drakarna, för att du ska kunna få den energi du behöver mest just nu. Jag kommer även att bjuda in Mira från Plejaderna, en fantastiskt ståtlig kvinna som jobbar mycket med dina chakran och karmiskt skräp.
 
När du tar emot healingenergin, ber du (i dina tankar) om att få ta emot för ditt högsta bästa, på det plan där du behöver energin mest just nu. Fysiskt, mentalt, emotionellt och/eller för din själsliga, andliga utveckling.
 
Trots att jag skickar till flera samtidigt så kommer du att få exakt den healing du behöver just nu. Om du inte känner så mycket så betyder det inte att inget händer utan då är det så att energin jobbar på ett plan som inte behöver vara kopplat till din fysiska kropp och därför inte skapar fysiska sensationer.
 
Om du inte har möjlighet att ta emot när jag skickar, kan du ta emot till exempel på natten när du sover eller dagen efter. Detta behöver du inte informera mig om utan det är du som själv sätter din intention.
Musik är läkande och därför kan man använda olika frekvenser för olika intentioner. Eftersom vi befinner oss i en kraftig uppstigningsprocess så föreslår jag att du som ska vara med och ta emot healing den 8/8 har denna musik på youtube igång https://youtu.be/Rrp3FPuDsu0
Titeln är "432 Hz The Deepest Healing - Let Go Of All Negative Energy | Letting Go To Raise Your Vibration"
 
Priset är 33/44/55/66/77/88/99/111 kronor, du väljer själv men det lägsta är 33 kronor. Genom att swisha till 1235543806 och skriva GÅVA 8/8 (och namn om du anmäler någon annan) som meddelande, kommer jag att ta med dig i sessionen. Tänk på att göra det 30 minuter före, dvs senast kl 19.30, så att jag hinner se din betalning innan jag gör mig redo för att skicka.
Om du vill vara med men saknar swish så kan du sätta in på bg 799-8305 med samma meddelande som ovan. Skicka i så fall ett meddelande till mig för bg betalningar tar tid ibland.
 
Välkommen med din anmälan ❤️
31 Jul 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)