Livet behöver inte vara så komplicerat som vi tror

Vi lever här på jorden med våra jordsliga problem som följd. Vi är försedda med en hjärna som vi tror kan räkna ut allting på ett smart sätt. I vårt så kallade smarta tänkande, drar vi slutsatser och skapar illusioner av eventuellt nya problem som kan uppstå om vi gör si eller så. Precis så har jag levt och jag möter många klienter som fungerar likadant. Ofta handlar det om en strävan efter att uppfylla alla andras krav och önskemål, att leva upp till förväntningar. Man anstränger sig till det yttersta för att inte bli en felande länk. När jag som medium går in och tittar på dessa klienter och ber att få se saker från ett högre perspektiv så kan jag säga att guiderna ibland skakar på huvudet över hur komplicerat vi gör livet. Ibland hör jag guiden fråga vad problemet är. När jag förklarar hur jag ser på saker, lättar jag ofta samtidigt på en börda för klienten.

Jag har levt ett komplicerat, inrutat och planerande liv. Det fanns aldrig några luckor till spontanitet, all tid var uppbokad. Det får aldrig hända igen och helt ärligt tror jag inte att det kan hända heller för min kropp kommer aldrig att tillåta det. Igår fick jag säga till mig själv att sluta jobba klockan sju på kvällen. Då hade jag varvat klientmöten med datorjobb sedan halv åtta på morgonen. Det där "jag ska bara" fick vänta tills idag och ingen har tagit skada av att allt inte blev gjort igår.

Det händer att klienter som kommer till mig på konsultation får en föreläsning om hur vägen till lycka ser ut. Många får en aha-upplevelse när de inser att de inte lever sitt liv i balans. Jag försöker själv att bära med mig bilden i mitt huvud och använda den för att påminna mig själv om att jag leva som jag lär. Allt vi gör måste ske med måtta. Jag kan inte bara arbeta, jag måste ta hand om min familj och mina vänner också. Jag kan inte bara ta hand om min familj och mina vänner, jag måste ta hand om mig själv också. Balans är ordet, då blir livet bra och vi kan känna lycka.

/img_0590-kopia.jpg

13 aug 2015

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev