Lycka!

Ganska länge har jag känt mig ostrukturerad och rädd för att låsa upp mig för mycket vid rutiner och bokade tider. Allt det kommer från tiden innan jag blev sjuk då jag bokade och använde varje arbetsminut på bästa, effektivaste sätt. Jag planerade på nätterna hur tiden skulle räcka till. Det ligger nog inte riktigt i min grundnatur att vara så strukturerad som jag tvingades bli. Det fick kreativiteten att försämras och känslan av att vara nöjd infann sig sällan.

Viljan att vara strukturerad har återkommit och den kom tillsammans med mitt arbetsrum som blev färdigt för några dagar sedan. Mitt rum ligger i källaren på vårt hus vilket gör att när jag är här, har jag ingen aning om vilken tvätt som behöver tvättas och hur mycket det behöver städas på olika ställen. Jag tänker inte alls på vilken mat vi ska ha till middag och hur den ska komma hem. Jag kan helt fokusera på det jag gör och jag har till och med gjort upp en plan på hur mina veckor ska organiseras. Än så länge har jag bara gjort det några dagar men det känns bra. Känslan av att vara nöjd med dagen när jag går och lägger mig är fantastisk.

Jag har nu gjort den sista utbldningsomgången inom hypnos vilket gör att jag nu kan behandla det jag påbörjade utbildningen för: t ex fobier, rädslor, olater. Det är otroligt fascinerande vad man kan åstadkomma genom att tala till det undermedvetna sinnet. Jag tror otroligt mycket på detta sätt att få en balans i livet och inte låta felprogrammeringar styra livet. Jag kommer att ha halva priset, det vill säga 250 kr, för hypnosbehandlingar under januari och februari. Välkommen med din intresseanmälan!

Sedan vill jag slå ett slag för min nystartade facebook sida med samma namn som denna hemsida. Välkommen att gilla för att följa mig där!

Imorgon är det dags för en utbildningsdag på Nya Andrum. Det är en andlig kurs och vi ska jobba med våra chakran. Inte något som jag tycker är superroligt men det blir säkert bra som vanligt ändå, Violeta är en bra inspiratör som alltid lyckas skapa ett intresse för det hon talar om.

Slutligen ska jag visa några bilder från mitt arbetsrum, speciellt för er som inte sett dem på facebook.

Det började med ett tomt rum borjan.jpg

Som fick golv och möbler          

Och en egen ingång                

(just nu sitter jag på den röda stolen och skriver på min dator)

Jag hälsar alla gamla och nya klienter välkomna till min nya mottagning!

10 Jan 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)