Medial träning

Idag har jag varit på medial träning, det är en del på vägen till att bli certifierat medium. Som jag skrivit tidigare, har jag ju inte varit så uppkopplad mot universum i sommar. Det har varit så mycket annat som rört sig i huvudet att jag inte kunnat stilla mina tankar. Att just stilla tankarna är en nödvändighet för att nå någon större framgång i det mediala arbetet. Idag har jag kopplat upp mig och jag har faktiskt gjort det bra.

Detta är bara hur häftigt som helst. Vi som har gått i träning under en längre tid, fick jobba med varandra. Jobba med att ge medial vägledning alltså. Det som är fascinerande är att även om vi har mötts förut och gett varandra vägledning så är det inte samma saker som kommer upp. Och då är det som det ska, för livet förändras och vi får hela tiden nya utmaningar och nya råd på vägen. Ibland är det bekräftelse på att man är på rätt väg.

Ett sätt att ge vägledning till sig själv är att meditera och be sin guide om en symbol. Det har vi också gjort idag. Jag blev påmind om att låta min kreativitet komma fram genom att läsa och skriva. Jag vet, jag vet och tack för påminnelsen. För visst är det så att vi glömmer bort somliga saker, mycket händer i perioder. När jag gick in i väggen fick jag till mig vad jag skulle börja skriva och hur jag skulle fortsätta. Jag höll på ett tag och gjorde sedan ett uppehåll. När jag skapade denna sidan, började kreativiteten strömma till igen och jag har använt mig av detta forum till att få ur mig en del. Men detta är inte det enda jag ska använda mig av. Jag har något annat jag håller på med också som har legat i träda ett tag, nu är det dax att fortsätta.

Jag är glad över att jag kommit in på den mediala banan. Det ger mig så mycket att få utvecklas som person samtidigt som dörrarna har öppnats till att hjälpa andra.

4 Sep 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)