Min farfar kom med ett budskap

Jag går väldigt sällan på seanser. Ibland har jag gjort det för att kolla hur andra medium jobbar, det kan vara intressant. Annars tycker jag att det är ganska tråkigt att sitta och lyssna på när andra får budskap. Men ingen regel utan undantag. Eftersom jag hade anmält mig till en kurs förra helgen och ändå skulle resa till kursorten på fredagen, passade jag på att gå på en seans som kursledaren höll.

Innan han började, satt vi en stund med tankarna på dem vi önskade få kontakt med. Det här mediet jobbade på ett annorlunda sätt. Han bjöd in dem från andra sidan som ville komma igenom och så beskrev han den han fick in. Man skulle räcka upp handen om man kunde känna igen personen.

Han började prata en man som hade gått och trillat vilket fick honom att komma till sjukhuset och sedan aldrig komma hem igen, en pratsam man som hade levt ett långt liv. Han beskrev hur mannen magrade av mot slutet. Det lilla håret han hade kvar på huvudet, hur det satt. Att han var självständig och helst ville klara sig själv så därför ville han hem när han låg inlagd. Jag kände mig träffad och farfar sa några ord till mig, inte många men det han sa kunde jag helt klart ta till mig och identifiera mig med. Det kändes som en bekräftelse till mig, den jag är och hur jag lever mitt liv. Exakt vad han sa behåller jag för mig själv men jag är tacksam!

Tänk att han hade tid att komma, efter att bara ha varit död i tio veckor. Jag kan tänka mig att han hade mycket att gå igenom efter ett liv som varade nästan 98 år. Han var så begränsad de sista åren. Hade svårt att gå, hörde dåligt och såg dåligt. Tänker att han har det riktigt bra där på andra sidan för nu kan han både se, höra, röra sig obehindrat och så har han fått träffa alla som väntade på honom.

/tacksamhet.jpg/farfar-julen-2015.jpg

 

23 Mar 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)