Min sanning eller din?

Igår skrev jag på min facebooksida att jag var fascinerad över ett budskap som jag hade kanaliserat från Ärkeängeln Mikael. Hur väl det stämde överens med något som jag har funderat på ett tag. Att jag bara är kanalen och hur väl budskapet talade till mig utifrån det jag befinner mig i just nu.
 
För några veckor sedan, ringde det upprepade gånger till mig från dolt nummer. Den ena gången valde jag att inte svara för jag svarar i princip aldrig när någon ringer med skyddat nummer. Den andra gången jobbade jag. Personen valde den andra gången att försöka spåra min sambo och ringde då ett nummer som står registrerat på honom. Dock är det inte han som har den telefonen utan hans dotter. Hon svarade och personen (en yngre man) frågade efter Patrik som inte var i närheten. Personen började då att prata om mig och undrade om jag tror att jag är Gud (förmodligen eftersom jag kanaliserar Jesus). Då la Patriks dotter på.
 
När jag la ut mitt senaste budskap från Jesus i tisdags, var det en som kommenterade att hon minsann hade gått många mediumutbildningar och alla hennes lärare hade sagt att man inte kan kanalisera Jesus. Jag fick otroligt fin backning från många som delar min uppfattning att Jesus är en del av oss och ingen har ensamrätt på att förmedla information och budskap från honom.
 
I förrgår var det en person som var inne och läste på min blogg och hade väldigt många åsikter huruvida vi lever ett eller flera liv samt att det är helt omöjligt att någon kan ha kontakt med Jesus. Hon skrev flera långa texter om hur fel jag har i allt.
 
Budskapet som ligger i bifogad länk handlar om sanningar. Vem har rätt och vem har fel? Jag är, som många vet, en troende skeptiker vilket innebär att jag har haft otroligt svårt att acceptera mycket i din andliga världen. Att tro att det faktiskt är på riktigt. Så var det definitivt när jag kanaliserade Jesus första gången. Då var min spontana reaktion att om jag släpper ut detta så tror folk att jag är helt skruvad. Det krävdes mod trots att jag såg på orden och budskapets innehåll att det definitivt inte kom från mig. Jag släpper aldrig någon ifrån mig om det inte klingar rätt i mig.
Det cirkulerar många budskap och mycket information överallt men det innebär inte att jag tar allt jag läser till min sanning. Vi alla befinner oss på olika nivåer av medvetande, tilltalas olika, formulerar oss olika. Och vem vet vem som har rätt egentligen? Om något inte känns rätt så är det bara att släppa det, svårare än så är det inte. Jag läser otroligt mycket för jag vill utvecklas och lära mig mer om själen och livet för det är mitt största intresse.
 
Därför vill jag en gång för alla säga: Jag uttrycker min sanning på mitt sätt. På min hemsida och på min facebooksida uttrycker jag det som jag funderar på och som kanske kan glädja någon annan att läsa. Jag tar gärna emot konstruktiv kritik men det är bättre att vara tyst om din uppfattning är att jag har helt fel. Om det inte klingar rätt för den som läser så är det helt enkelt så att det bara är att låta bli.
 
Detta inlägg blev väldigt långt men med tanke på hur mycket som har lagts ovanpå vartannat den senaste tiden så kändes som att det var läge att få det ur mig. Jag ser att ifrågasättandet av det jag har förmedlat har kommit som en prövning för att se om jag står kvar. Och ja, jag står kvar. Jag har min tro och jag låter dig ha din. En vacker dag kommer sanningen från källan att uppdagas för oss alla, tills dess kan vi bara lägga våra pussel av bitarna vi samlar.
Här är länken till kanaliseringen jag har skrivit om, om du orkar läsa ännu mer...

5 May 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)