När det händer mycket

Jag befinner mig i en tid av ett stort informationsflöde och förändring. Ofta tänker jag att jag måste dela med mig av det och det, reflektioner, men så kommer det något nytt som ersätter det jag tidigare tänkt. Flera gånger har jag tänkt att jag borde återinföra min inspirationslista för att jag ska komma ihåg allt men än så länge har det inte blivit av.

Något jag jobbar med just nu är balans i livet. Balans i hur jag tar hand om mig och min energi. Jag har levt i min utbrändhet (vad jag är trött på det uttrycket!!!!) i snart tre år och nu ska jag få hjälp med att komma igång utanför mitt eget arbetsområdes ramar. Jag har hittat en arbetsplats där jag ska vara och hjälpa till några timmar per vecka, en arbetsplats som ialla fall på ytan är långt ifrån det mediala. Först hade jag tänkt att tacka nej men min intuition talade väldigt högt och tydligt till mig att det är där jag ska vara. Jag har länge tänkt på hur slitsamt det är att jobba medialt och att skapa en kombination tror jag passar mig alldeles ypperligt just nu. Så sedan detta bestämdes har jag blivt lite mer strukturerad i hur jag disponerar mina dagar. Jag ser till att inte boka in för mycket varje dag utan sprider ut det istället. Jag tränar på att jag inte måste göra allt på en gång utan somligt får jag skjuta upp och det är helt okej. Nu är det viktigt att jag lär mig orka leva sju dagar i veckan, lär mig var mina gränser går, för nu vill jag inte ha fler bakslag där jag blir stillasittande i flera dagar för att jag tagit mig vatten över huvudet.

Jag är på väg mot något nytt som jag inte var riktigt förberedd på men det känns faktiskt riktigt bra. Jag har tillit till att det är rätt väg jag följer och inte någon omväg på min livsväg. För första gången på länge känns det som om jag kan luta mig tillbaka och bara följa med och det är riktigt skönt.

16 mar 2014

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-nyar-2018.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

"Alternativt hälsoval eller inte" 190108

"Att hitta sin livsuppgift" 181230

Kanaliserad meditation i juletid 181221

Meditation -  Möt en ängel 181218

"Två besök i Agartha, jordens inre" 181130

 

Nyhetsbrev januari 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev