Nöjd

Veckorna går fort och tänk att det är en hel sådan sedan jag skrev något här senast. Vissa stunder har inspirationen svept förbi mig men jag har varit upptagen och uppfylld av annat än att skriva. Datorn har knappt varit igång över huvud taget. Trots att jag har haft lite besvär med ont i huvudet, tycker jag ändå att jag har tagit mig igenom mina saker bra.

Veckan har varit väldigt varierande. Klienter har varit hos mig, återkommande sådana, vilket jag tycker är roligt. Nu känner jag mig på riktigt i det jag gör, det är så skönt att det inte går att beskriva i ord. Att få lov att hjälpa och hjälpen tas emot. Att ha möjlighet att anpassa behandlingar och hjälpa klienter på olika sätt, att få vara kreativ i lösningen av olika problem. Nu när jag ser hur mycket jag lärt mig under åren som gått, hur jag använder kunskapen på mitt eget, unika sätt, blir jag så nöjd. Men jag bygger långsamt. Den enda marknadsföring jag har är min sida på facebook och här samt nöjda klienter. Det är genom er som är nöjda med vad ni upplever hos mig som jag helst vill att nya klienter kommer just nu. Men det tar nog inte så lång tid innan jag känner mig redo att synas ute på riktigt.

För några veckor sedan såg jag på en hemsida att det skulle hållas en utbildning i bland annat astrologi och numerologi. Även om mina kunskaper är mycket begränsade i ämnena så intresserar de mig. Jag tror på att vi påverkas av hur planeterna stod den stund vi föddes och att deras energier fortsätter att påverka oss resten av livet. Dock väljer jag att tro på det jag vill. För att nu återvända till utbildningen jag hade hittat, så bestämde jag mig för att avstå den även om jag ville gå. Jag håller ju på med så mycket annat så det fick vara. Men på något sätt pockade den ändå ständigt på min uppmärksamhet och tack vare att jag hade blivit vän med läraren på facebook, fick jag en andra chans att hoppa på tåget. Det gjorde jag i onsdags och det är jag obeskrivligt glad över.

Ämnet astrologi är oändligt stort, jag kommer aldrig att bli någon astrolog, men jag har bestämt mig för att lära mig grunderna i alla fall. Att försöka lära mig hur olika stjärntecken är, inte bara mitt eget. Jag ser nyttan i denna kunskap i de samtal jag kommer att ha med klienter i framtiden.

På Änglarums sida på facebook, lägger jag upp lite bilder på smycken jag tillverkar och annat smått och gott. Igår lade jag ut två bilder på tavlor jag fick av en klient. Jag blev så glad att jag vill dela med mig av dessa och avslutningsvis önska dig en trevlig helg. Ta hand om dig och glöm inte att njuta av stunden.

gunillas-anglar-2.jpg

 

 

15 Feb 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)