Nya utmaningar

Jag anser att jag har lätt för att tona in mig på det frekvensområde som tillhör andra sidan. Av den anledningen, började jag för några månader sedan att fundera på om jag inte ska jobba med det som enskilt fokus, det vill säga hålla ljuskväll. Jag föreslog för min väninna att vi skulle arrangera något tillsamans. Hon och jag jobbar på lite olika sätt men skulle komplettera varandra. Hon var inte fullt så övertygad just då och ingen av oss hade ens fått våra mediumcertifikat så jag lät det bero.

Så en dag några veckor före min certifiering kom det ett mail med en fråga om jag ville hålla en ljuskväll hemma hos en kvinna som jag går på behandlingar hos. Hon är medial och använder sig av det dagligen så därför visste jag att hon hade frågat andevärlden först. Med andra ord antog jag utmaningen. Trots denna vetskap om att jag hade fått utmaningen för att jag skulle ha den, var jag allt lite spänd när jag åkte dit. Jag visste ju inte om det var något speciellt i denna utmaning som jag skulle utsättas för.

Det visade sig vara ett test i tillit. De som kom igenom var svåra för mottagarna att identifiera då de låg långt bak i släktleden och till en var det till och med en före detta patient som kom. Hur som helst så kunde de ta emot budskapen och jag själv hyser inga som helst tvivel på att jag fick informationen från rätt ställe det viss säga uppifrån och inte från mitt eget ego.

Svårigheten i detta är också att inte känna prestationskrav. Det är inte helt enkelt att koppla bort det, man vill ju att mottagarna ska få valuta för sina pengar. Därför kommer det nog att ta några gånger till innan jag känner mig helt bekväm med detta.

Hur som helst så fick detta mig att växa vilket jag också har kunnat känna i de klientmöten jag haft efteråt. Min trygghet i det jag gör har tagit ett kliv framåt. Jag kan känna utvecklingen, jag tackar och tar emot!

20 May 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)