Nyhetsbrev augusti 2019

Tillbaka

Jag hoppas att du har haft en härlig sommar även om energierna har varit lite jobbiga att tampas med somliga dagar.

Jag har varit ledig i fyra veckor fast egentligen inte för det har ändå blivit lite jobb. Jag och Jenny Åsenlund har under våren pratat om att hålla ett retreat men av olika anledningar fick vi inte allt klart före semestern så jag har lagt en del tid och energi på att knyta ihop säcken. Men nu är allt spikat. Den 18-20 oktober håller vi kursen "Expandera ditt inre ljus i kontakt med ditt högre jag" i Ronneby. Det blir lätt yoga, meditation, övningar och inspirerande föreläsningar. Vi kommer att fylla de tre dagarna med varierande aktiviteter som förhoppningsvis kommer att leda till att deltagarna får nya insikter, kraft och ny energi. Läs på min hemsida om detta är något som intresserar dig https://www.camillasänglarum.se/retreat. Vi har early bird pris 2 888 kr fram tills den 31/8, anmäler man sig senare så kostar det 3 333 kr.

Distanshealing i grupp

Du som följer mig på facebook eller läser i min blogg, har säkert sett att det är en kraftfull energiportal som står helt öppen på torsdag den 8/8. En bra tid för andlig utveckling och för att komma framåt i livet. Jag passar på att erbjuda distanshealing kl 20-20.30 till dig som vill ha lite extra hjälp i din process. Här är länken till hemsidan med all info om du vill vara med https://www.camillasänglarum.se/distanshealing-i-grupp. Priset är valfritt 33/44/55/66/77/88/99/111 kr, du väljer själv.

Ny prislista

Efter att jag gick min nya healingkurs Athinas Blue Ray Healing, som för övrigt fick ett mycket fint mottagande av dem som har provat, kom jag fram till att jag skulle sänka priset på alla mina fysiska healingsessioner (distanshealing kostar fortfarande samma). Mitt nya pris för rena healingsessioner, dvs inte i kombination med vägledning, är 580 kr. Länken till min nya prislista är här https://www.camillasänglarum.se/priser

Kurs "Utveckla din guidekontakt"

Det finns två platser kvar om du vill vara med på denna kreativa kurs då vi jobbar med guiden på olika sätt: tala, skriva, måla. Läs mer här https://www.camillasänglarum.se/utveckla-din-guidekontakt

Oj, så mycket det fanns att berätta denna gången. Och du som redan har gått någon kurs hos mig och har lite koll på din guide får inte glömma att anmäla dig till utvecklingsträffarna som är fristående där man kommer de gånger som passar.

Jag önskar dig en härlig sensommar månad!
Stor kram, Camilla

5 Aug 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)