Nyhetsbrev mars 2019

Vips så har februari gått

... och jag vet knappt hur det gick till. Februari är månaden som många klagar över, säger att den är tråkig. Det håller jag inte med om och kanske beror det på att jag fyller år, vilket jag tycker om. Min sambo fyller år dagen innan mig så varje år har vi gemensamt kalas. Varje år, några dagar före kalaset, ställer jag mig frågan varför vi måste ha kalas. Varje år konstaterar jag hur trevligt det blev. Ja, ja, kanske kommer jag ihåg resultatet nästa år.

Energiarbete är spännande

Det jag vet som har hänt den gångna månaden är att jag har börjat kanalisera från ett av mina stjärnursprung. Fyra texter med information till mig själv har jag fått. Utöver detta har jag fått lära mig att använda en ny, kraftfull energi vid healingarbete och så har jag fått se hur energistrukturen är uppbyggd på jorden, ut i universum och i våra fysiska kroppar. Jag har fått se hur jag kan använda den strukturen när jag healar och hur man med hjälp av den strukturen kan heala fysiska åkommor. Otroligt intressant och fascinerande men det behöver smälta.

Föreläsning med kvantastrologen Ivar Kristoffersson

Jag är väldigt intresserad av vilka ursprung vi kan ha förutom våra liv på jorden. För mig är det helt naturligt och säga att jag är ett stjärnfrö. Därför blev jag eld och lågor när jag "trillade över" Ivar Kristoffersson på hans youtubekanal för ett år sedan. Jag beställde ett stjärnfröhoroskop och sedan har jag och Ivar haft lite informationsutbyte. Jag tycker mycket om hans intuitiva sätt att jobba med astrologin.

Ivar kommer till Limhamns folketshus för att hålla en föreläsning som har fått namnet "Stjärnfrön & tvillingflammor-vår galaktiska historia", söndagen den 24/3. Om detta är något som skulle intressera dig, kan du läsa mer på min hemsida https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter. Jag tar hand om alla bokningar och betalningar.

Söndagen den 7/4 följer jag upp temat och leder en meditation där syftet är att du ska få uppleva ett av dina stjärnursprung. Det är en lite annorlunda form av regressionsmeditation och väldigt intressant. Info om den finns på samma sida som informationen om Ivars föreläsning https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter.

Symbolkortskurs med grundläggande astrologi

På kursen pratar vi om symboler och symboltolkning. Hur vi alla tolkar olika. Du får du lära dig att göra läggningar för att titta på specifika frågor och så inkluderar jag grundläggande astrologi. Jag kommer att gå igenom alla stjärntecken och deras tillhörande planeter. Du får lära dig vad de står för, deras energi och hur de ritas. Med hjälp att detta verktyg får du fler infallsvinkar till vad kortet berättar.

Denna kurs börjar söndagen den 10/3, alltså om en dryg vecka. Det finns en plats kvar om du skulle vilja vara med. Läs mer på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/kurs-symbolkort


Jag önskar dig en toppenbra månad!
Kram Camilla

27 Feb 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)