Nyhetsbrev november 2018

Då har vi kommit till den sista dagen i oktober och det är dags för mig att summera månaden. Jag tittade in på min blogg och konstaterade att jag inte har skrivit så mycket. Det förvånade mig eftersom jag har känt mig som ett vandrande informationsfält hela månaden. Så tittade jag på min facebook sida (länk till den ligger i sidokolumnen) och där är det annorlunda. Där har jag skrivit lite mer och det är jag glad över. Att jag fångar saker i stunden och delar med mig både till dem som följer mig men även för min egen skull så att jag kan gå tillbaka och titta.

Jag känner mig helt uppfylld av alla fina möten som jag har haft. Alla nya klienter som har kommit till mig och alla klienter som har kommit tillbaka. Klienter som har suttit och fnissat över mina träffsäkra beskrivningar och andra som har gråtit för att de blivit berörda. Pusselbitar som har fallit på plats och alla liknelser som min guide har presenterat för mig. I skrivande stund, känner jag att jag förstår varför jag har lagt några sammanhängande lediga dagar åt mig snart. De behövs för att allt ska landa. Jag behöver landa. Smälta alla intryck. Smälta upplevelsen av att allt går så fort nu.

 

Så vad väntar då i november?

På tisdag är det healingkväll och den har varit fullbokad ett bra tag men det finns platser lediga till healingkvällen som är den 3/12.

Det finns platser lediga till stjärnmeditationen nästa torsdag den 8/11 kl 18.30. Syftet med den meditationen är att jag ska leda gruppen så att var och en ska få uppleva ett tidigare liv i en annan civilisation, på det vi kallar en stjärna, ett stjärnliv. Jag har skrivit i beskrivningen att jag gärna vill att du har fått bekräftat av Ivar Kristoffersson att du har stjärnursprung men det räcker egentligen att du vet för dig själv eller om jag någon gång har berättat det för dig.

Torsdagen den 21/11 kl 18.30 är det meditation för healing och frekvenshöjning. Då kommer jag först att prata lite om min syn på energiutvecklingen på jorden och i våra fysiska kroppar.

Du kan läsa mer om alla dessa aktiviteter på min hemsida http://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

 

Kursplaneringen nästa år

Kurserna är inplanerade och respektive schema hittar du på hemsidan  http://www.camillasänglarum.se/kurs

Jag har valt att inte lägga in den som handlar om att utveckla samarbetet med guiden utan jag kommer istället att köra Symbolkursen som innehåller grundläggande astrologi.

Nytt för nästa år är helgkursen som jag kommer att hålla den 9-10 februari. Den är en variant av medial kurs/workshop och det finns några platser kvar om du vill vara med på den.

Ny är även healingkursen. I den kommer jag att inkludera all kunskap jag har om healing. Till exempel verktyg som man kan tänkas använda som komplement när du healar samt kunskap så att du som terapeut lättare ska kunna hjälpa din klient att tolka eventuella upplevelser i samband med healingen. Eftersom kursen är omfattande och inkluderar att man ska ha egna övningsklienter, har jag lagt ut den över ett år. Efter genomförd kurs blir du diplomerad för att själv jobba med healing om du vill.

Jag önskar dig en bra november. Njut av en bra bok, levande ljus och en mysig filt runt dig.

Kram Camilla

31 Oct 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)