Nyhetsbrev och erbjudande maj 2019

Vad har hänt sedan förra nyhetsbrevet?

Det senaste nyhetsbrevet skickade jag i månadsskiftet mars/april och sedan dess har det hänt väldigt mycket. Jag har haft två enorma frekvenshöjningar i min kropp som båda medförde att jag skakades om fullständigt. Jag har aldrig varit med om något liknande. En vecka efter det gick min fina vän Kajsa bort, du kanske har läst brevet jag skrev till henne, i annat fall är länken här https://www.camillasänglarum.se/tack-for-allt-kara-kajsa, och så var jag med på hennes begravningsgudstjänst.

Igår hade jag avslutning för en av vårens kursgrupper och om två veckor kommer alla utom en att vara avslutade. Gruppen som fortsätter i höst, kommer för att lära sig healing och det är tur att jag har många gånger kvar med dem för jag har så mycket kvar att berätta.

I helgen håller jag en medial kurs. Jag ser mycket fram emot att få möta alla deltagarna. Några kommer långväga ifrån och det är verkligen smickrande. Det ska bli roligt att jobba med universums energier hela helgen, att få visa mina kursdeltagare vägen till det inre, möta guiden, jobba med symboler och en massa annat roligt.

Erbjudande

Det stökar en del i människors inre. Gamla saker kommer upp till ytan, frekvenshöjningar och en allmän förvirring. Healing kan hjälpa till i förändringsprocessen eftersom den kan jobba på flera olika plan: fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt/andligt. Healing är otroligt bra på många olika sätt och därför bestämde jag mig för att erbjuda healing till ett rabatterat pris. Priset för 50 min är 550 kronor fram tills den 30/6 och du kan komma så många gånger du vill för detta pris. Tänk bara på att om du vill ha vägledning i kombination med healing så är det det ordinarie priset som gäller, 700 kronor.
Du kan läsa mer om healing här https://www.camillasänglarum.se/andlig-healing
och här är länken till tidsbokningen https://www.camillasänglarum.se/hitta-tid

Vårens sista event

På tisdag den 21/5 har jag en meditation för healing och energihöjning hos mig och den är fullbokad men jag håller den på Magnolia Life Center i Lomma den 3/6 också. Det är den meditation som ligger mig varmast om hjärtat just nu och jag har fått många fina lovord från flera som har varit med tidigare. Om det låter som att den är något för dig så se min hemsida https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Eftersom alla healingkvällar har varit fullbokade även i vår så har jag satt in en extra måndagen den 17/6, även den kan du läsa om via samma länk som ovan.

Måndagen den 24/6 är det dags för årets meditation inför semestern. Den har verkligen varit uppskattad sedan jag började hålla den för några år sedan. Syftet med meditationen är att lägga våren bakom sig och få ny energi och inspiration inför den stundande semestern. Mer information ligger på samma sida som de andra eventen här ovan.

En ny idé 

För ett bra tag sedan var det en av mina gamla kursdeltagare som uttryckte att det hade varit roligt att fortsätta hos mig på något sätt. Jag har inget önskemål om att få skapa fler kurser men däremot fick jag inspiration när jag satt i stillhet en dag.

Min plan är att alla som har gått någon kurs hos mig ska komma och meditera, stärka guidekontakten och öva på att ge budskap på olika sätt. Någon gång jobbar vi med korten, någon gång tittar vi på "döingarna" eller varandras guider. Tanken är att det inte ska ligga en fast agenda som på en kurs utan att det ska bli spontant liksom att man inte förbinder sig att komma alla gånger utan att man anmäler sig till de datum som passar. Två timmar åt gången för 300 kronor.

Om du som har gått en kurs hos mig tycker att detta låter som en bra idé så kan du väl höra av dig så jag vet om det finns något intresse?

Det var allt jag hade på hjärtat för denna gång.
Jag önskar dig det bästa!

Kram Camilla

16 May 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)