Nyhetsbrev oktober 2018

Utveckling

I somras sa min guide att jag skulle skapa temakvällar. Bara det, inget mer. Jag började fundera på hur det skulle gå till, vilka tema och vem jag skulle vända mig till. Tankarna ledde ingenstans så jag valde att släppa det så länge.

Polletten trillade ner i förra veckan och på tre dagar skapade jag fyra teman. Tre av dem är redan inplanerade att köras i höst. De är till för dig som vill ha lite teori och sedan utforska kvällens tema i en meditation. Du som kanske inte vill gå en hel kurs eller så vill du vara med på både och. Följ länken till min hemsida där du kan läsa mer http://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Vårens kurser

Idag har jag börjat och titta på schemat för våren och inser att det blir svårt att hitta tid för alla kurser som jag har skapat. Mitt dilemma just nu är vilken eller vilka kurser jag ska skjuta på till hösten.

En kurs som jag känner mig klar över att jag ska starta upp är healingkursen. Den kommer att sträcka sig över två terminer med totalt tio träffar, diplomering den elfte gången för den som önskar det. Basen är andlig healing men eftersom helhet är viktigt för mig, kommer en del teori att vävas in i det praktiska utövandet och jag kommer även att skriva en kursmanual.

Healingkvällen den 8/10

Det finns en plats kvar. Se hemsidan för mer info och hur du anmäler dig.

Jag önskar dig en toppenbra oktober!
Kram Camilla

1 Oct 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)