Nyhetsbrev september 2019

Lugnet infinner sig

Hösten är här känns det som nu och snabbt gick det. Från högsommarvärme i helgen till kyla, regn och rusk idag. Äntligen regn säger marken! Jag instämmer även om jag kan känna att jag blir lite tröttare när mörkret infinner sig men det är nog bara nu innan kroppen har vant sig vid det nya läget.

Höstens schema

Jag har lagt in en del öppna aktiviteter i form av olika meditationer och healingkvällar i höst.
Meditationen som på något sätt är mitt kall, det jag är här för: Healing och frekvenshöjning-från 3D till 5D kör jag på Änglahus i Höör den 12/9, på Soltemplet den 19/9 och hos mig själv den 13/11.

Meditationen, där du kan möta en anhörig på andra sidan, har jag den 23/10. Det är ett fantastiskt sätt att få känna och uppleva någon som inte längre är här på jorden, att de har det bra där de är. Min erfarenhet är att det är väldigt läkande på många olika sätt.

Ytterligare två healingkvällar blir det: den 9/10 2/12.

All info om respektive event och hur du anmäler dig står på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Distanshealing i grupp

Det är fantastisk hur healingenergin kan användas, att jag kan skicka till många samtidigt. Den 9/9 kl 20 är det dags igen för fjärde månaden i rad och jag fortsätter tack vare ett stort intresse men även för att jag har fått ta del av underbara berättelser om hur deltagare har upplevt healingen. Mer info och hur du anmäler dig står också på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter där det även finns förslag på musik du kan lyssna på under tiden som du tar emot.

Finn ditt inre ljus i kontakt med ditt högre jag

Det är namnet på helgkursen som jag och Jenny Åsenlund bjuder in till i Ronneby den 18-20/10 https://www.camillasänglarum.se/retreat
Du är välkommen på informationsträff om en transformerande ljus helgkurs vid vackra Ronneby brunnspark. När vi ses får du möjlighet att ställa frågor och känna in om det är denna helgen din själ och hjärta längtat efter. Vi berättar hur vi jobbar och ni får något smakprov på energin vi skapar tillsammans. Måndagen den 16/9 är du välkommen till Jenny i hennes yogastudio i Höllviken och onsdagen den 18/9 kan du komma till mig om du hellre vill det. Det är kl 18-19 båda kvällarna. Hör av dig om du tänker komma så vi vet.

Tack för denna gången, jag önskar dig det allra bästa!
Varm kram Camilla

3 Sep 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)