Ont i foten

I torsdags förberedde jag det sista inför den gångna helgens minimässa. Jag hade en del att pyssla med och kände mig ovanligt pigg och fylld av energi. Jag bestämde mig för att gå en promenad, det hade jag inte gjort på alldeles för länge. I min telefon har jag en app som mäter avstånd och jag bestämde mig för att använda den för första gången. Efter fem minuter kom det en röst som berättade hur långt jag hade gått och vilken hastighet jag höll, uttryckt i minuter per kilometer. Sedan kom rösten igen efter fem minuter, samma information. Irriterande tyckte jag först men sedan insåg jag att det var bra för då fick jag hjälp att hålla hastigheten uppe. Samma information var femte minut. Jag gick på i rask takt, en lång runda. För raskt och för långt visade det sig efteråt, eller så var det fel skor. I alla fall fick jag så fruktansvärt ont att jag inte kunde sova på natten. Hålfoten värkte och höll mig vaken. Dagen efter konstaterades det att foten hade blivit inflammerad och jag kunde inte stödja på den. Tur att vi hade ett par kryckor stående för de kom till användning.

Nu är jag ju av den sorten, att jag undrar varför det kunde gå så här illa. Jag hade ju lyssnat inåt och gått min promenad, det är ju jättebra. Jag håller absolut inget högt levnadstempo, det klarar jag inte ännu så det kunde ju inte vara av den anledningen jag fick sätta mig igen. Nej, jag har två teorier. Den första är att jag inte kan göra saker "lagom" mycket utan när jag väl gör något så ska det märkas rejält. Jo tack, det vill jag lova att det märktes. Den andra teorin jag har är att jag skulle få känna på hur det på riktigt är att inte ha två funktionsdugliga ben. Oavsett hur sjuk jag har varit så har jag i alla fall kunnat ta mig fram. Denna gången fick jag be familjen om hjälp.

Nu har det gått några dagar och det är inte riktigt bra ännu, men tillräckligt. Jag har suttit vid mitt försäljningsbord i helgen och sålt armband, halsband, örhängen och änglar. Jag fick beställning på ett armband. Det var roligt att få uppskattning för det jag skapat.

Imorgon hade jag tänkt vara ledig eftersom det är några dagar sedan jag fick koppla av ordentligt men planen höll inte. Jag ska göra en regression på förmiddagen och sedan återväder jag mentalt till huset jag besökte förra veckan. Jag är så nyfiken på om jag ska hitta något mer där. Roliga saker som jag verkligen ser fram emot!

nya-andrum-121117-18.jpg

19 Nov 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)