Örnen och kondoren - ett boktips

En väninna berättade för några år sedan om en fantastisk kvinna vid namn Jonette Crowley som hade skapa soul-body fusion. Min väninna hade varit på kurs hos Jonette och var lyrisk över hennes kraft. Jag hörde vad hon sade, lade det på minnet men gjorde ingenting. Så hade jag en kursgrupp där deltagarna hade läst mycket och de nämnde Jonette - mer än en gång. Återigen så gjorde jag inget med informationen. Förrän en dag då hon kom upp på agendan igen. Jag lånade hennes bok på biblioteket och blev intresserad direkt.

Boken är skriven på ett sätt som gör att den är lätt att läsa och beskrivningarna gör att den är lätt att leva sig in i. Jag blev uppslukad av den fascinerande berättelsen. Det är en biografi där Jonette berättar om sitt andliga uppvaknande som kom helt oväntat. Uppväxt i en katolsk familj och naturvetenskapligt utbildad, tog livet en oväntad vändning. Hur hon en dag börjar kanalisera och hur det utvecklas.

I boken beskrivs besök på heliga platser, uråldriga ritualer, möte med själsfrände och en massa annat intressant. Även om jag flera gånger tänkte att jag vill åka till Machu Picchu, så kändes det som om jag faktiskt hade varit där tack vare fantastiska beskrivningar. Boken har definitivt satt igång något i mig och en insikt om att man inte nödvändigtvis måste besöka alla platser fysiskt, man kan besöka med själen också. Det handlar om att låta sig expandera utanför sina gränser och tillåta sig att ta in den osynliga energin. Detta är en bok som jag kommer att bära med mig framåt och kanske läsa igen, något jag aldrig annars gör.

Örnen och kondoren av Jonette Crowley.

/allt-kommer-i-ratt-tid.jpg

8 jun 2018

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610

Kanaliserat budskap från Gudinnan Hathor 210514


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev