Överskuggning eller trance?

Jag fick en fråga från en person som hade läst mitt inlägg om när jag blev överskuggad för några år sedan och han ville veta mer om detta fenomen så jag tänkte skriva lite om det. Om du vill läsa det förra inlägget först, har du länken här https://www.camillasänglarum.se/att-bli-overskuggad

Att blir överskuggad innebär att en energi från en högre dimension blir insläppt i mediets kropp så att energin kan komma till tals, för att ge ett budskap. Mediet är medvetande om det som händer och kan få en känsla av att ha blivit någon annan eftersom kroppen till stor del fylls av den besökande energin. Kroppen kan kännas annorlunda, rösten och språket kan förändras. Principen för detta är som när man jobbar med sin guide. Den bjuder man också in i sin kropp för att kunna känna den och höra den tydligare. Enligt min erfarenhet, blir det rent energimässigt en stor skillnad eftersom min fysiska kropp är tränad för att samverka med min guide. Min fysiska kropp har tränats för att samverka med guiden och därför blir det inget energitapp, tvärt om. När det gäller överskuggningen av någon energi man inte har mött förut, så kan det ta otroligt mycket på krafterna. Jag rekommenderar inte att man laborerar själv om man inte har kunskap om detta. Att inte överlåta sin kropp till någon energi som man inte är van vid. Jag gör det då och då när jag kanaliserar budskap från någon annan än min guide och därför vet jag vilka avtryck det kan lämna. Ibland har det hänt att jag har gått omkring med avtrycket som en tydlig vibration i min aura och ibland fysiskt i flera dagar men jag har numera verktyg till att ta hand om det som händer.

Trance är ett begrepp som man kan höra talas om i olika sammanhang. I ett trancetillstånd är mediet helt överskuggat av den besökande energin och kan inte återberätta efteråt vad som har hänt. Jag har aldrig gått i trance och har ingen direkt önskan om att göra det heller eftersom jag har ett lite för stort kontrollbehov för att överlämna mig själv totalt och dessutom vet jag att trancetillståndet kan suga mycket energi. Ofta kan mediet i trance behöva någon vid sin sida som sänder energi under tiden för att hålla energierna uppe. Det finns somliga som gör trancehealing och jag är väl lite skeptisk till begreppet eftersom jag inte tror att man kan bli så pass överskuggad av sin guide att man tappar uppfattningen om tid och rum. Men ju mer man släpper in sin guide i samband med healing, desto renare och kraftfullare blir healingen. Ju mer jag låter min guide komma in i mig, desto mer blir jag satt åt sidan. Mina önskningar och mina tankar påverkar inte healingprocessen. Den får ske exakt så som den ska, för klientens högsta bästa.

/love-and-light.jpg

 

16 May 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)