Överväldigad

För ett tag sedan berättade jag hur det gick till när jag blev "serverad" kursen som jag ska hålla i medialitet (om inte följ länken: http://www.camillasänglarum.se/ibland-gar-det-latt ). Jag presenterade den på hemsidan i slutet av oktober och fick in tre anmälningar ganska snabbt. Sedan hände ingenting, och så ingenting på en månad. Då skällde jag på min guide och undrade varför han hade gett mig kursen om det ändå inte skulle bli någonting av den. Dagen efter fick jag en anmälan, två dagar senare anmälde sig tre och inom loppet av en vecka hade nio stycken anmält sig vilket innebär att de båda tänkta grupperna nu är fullbokade. Det är nästan så jag gapar av förundran över hur det kan bli. Oerhört tacksam är jag och ser väldigt mycket fram emot att få träffa alla kursdeltagare och få lära ut det jag kan.

I januari är det fem år sedan jag på darrande ben kom till Nya Andrum för första gången. Det var medial träning och jag hade ingen aning om ifall jag hade där att göra över huvudtaget. Om du läser detta Cia så TACK för att du visade mig vägen till Violeta. Och så tackar jag mig själv för att jag lyssnade på min intuition (som jag på den tiden var ytterst omedveten om att jag hade) som visade mig vägen till Cia i Veberöds hälsokostaffär, det var inte alls planerat den dagen i slutet av januari 2010.

Ibland behöver man få distans till saker som händer för att förstå hur mycket de betyder. När länkarna i en kedja sätts ihop kan det bli fantastiskt. Jag kan beskriva exakt hur allt har gått till, hur jag hamnade på den mediala banan och det är stort, mitt hjärta svämmar över av tacksamhet!

/talamod.jpg

10 dec 2015

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev