På banan igen

Till följd av min trötthet som jag skrev om senast, tog jag det säkra före det osäkra och var därför ledig förra veckan. Det var tur, för min kropp varnade för stress. Den kände igen den något överaktiverade hjärnan från innan jag blev sjuk. Fy vad läskigt det var när stressen körde runt i kroppen. Snabbt blev jag ett offer, jag blev rädd, men som tur är ringde jag en medial vän och hon hjälpte mig att se på det ur en utomståendes perspektiv. Det fick mig lugnare och jag var bara ett offer i en dag. När jag så träffade min vän några dagar senare, såg hon tydligt skillnaden.

I lördags var jag och min sambo i stugan, vi brukar fira midsommar där i all enkelhet. Jag satt själv på verandan då jag kände att mina händer aktiverades som om jag skulle ge healing. Jag kände kraften, undrade vad det handlade om. Tonade och kände att jag hade tre energier stående bakom mig. De hade något att säga mig och som tur var hade jag med mig papper och penna så jag kunde skriva ner det, för när flödet går in så kopplas minnet ur. Det var ett budskap och information som jag har väntat på ett tag. Det handlar om något som jag har vetat ett tag att jag ska göra men inte riktigt vetat hur det ska gå till. Nu vet jag lite mer och det är spännande. Det är något som jag ser fram emot. I nuläget är det inget jag kan berätta mer om men jag hoppas kunna göra det så småningom.

Denna veckan har jag haft klienter som jag mött både fysiskt och på distans. Bland annat en kvinna som har varit hos mig några gånger och som det har hänt mycket med sedan jag först träffade henne. Hon började att komma till mig för att hon önskade få kontakt med en avliden anhörig och sedan har det blivit mycket mer. Kvinnan berättade att hon har sagt till sin man och barn att om det händer henne något så ska de gå till mig. Hon sa att hon ska skriva ner det så att de inte glömmer, det kan ta många år innan det blir aktuellt, men man vet ju aldrig sa hon. Att höra henne berätta detta, var rörande och värmde mitt hjärta. Lika så när en annan klient åter uttryckte hur glad hon är över att ha hittat mig. Jag suger till mig berömmet på ett sätt jag aldrig har kunnat tidigare. Tidigare har jag alltid tyckt att jag inte har varit tillräckligt bra, att jag säkert kan lite bättre. Jag har aldrig tillåtit mig att vara nöjd med saker jag gjort. Så är det inte längre och det är jag glad över. Att vara nöjd med sig själv är en skön känsla och jag tackar för att jag äntligen få känna den känslan!

 

27 Jun 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)