På darrande ben

Det är i dagarna fem år sedan jag kom till Nya Andrum för första gången. På darrande ben gick jag in, kom till lektionssalen och satte mig. Nervös. Hade ingen aning om ifall jag hade där att göra över huvud taget. Det lät spännande med medial träning så jag ville se vad det var. Samma dag berättade Violeta att man kunde gå på healing träning. Inte för att jag visste vad det var men jag skrev upp datumet och så var jag igång.

Två dagar i månaden i drygt två år åkte jag till Nya Andrum för medial- och healing träning. Utanpå det gick jag teoretiska kurser en dag i månaden. Då hade jag ingen aning om vart det skulle leda för även om min intuition sa mig att jag skulle jobba med det, lät det för bra för att vara sant. Hur skulle jag kunna lägga om hela mitt liv? Ge upp mitt tämligen välbetalda arbete till att starta något helt annat.

Det gick även om det har varit tuffa år. Här är jag nu, redo att kliva över nästa tröskel, på väg att starta min första mediala kurs. Det är bara några dagar kvar tills vi är igång. Det ska bli spännande att få möta alla. Det kunde jag inte ana den där dagen för fem år sedan....

/01ab36d1cb1582aae075cff54d6660e7d493f84953.jpg

14 Jan 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)