Pirr i magen

Just nu sitter jag för att göra lite datorjobb men blev avbruten av en härligt pirrande känsla i magen. Jag känner mig oerhört nöjd med livet just nu. Kreativiteten har kommit igång och jag gläds åt att få jobba på riktigt med det jag brinner för. I förrgår kväll hade jag en privat anordnad ljuskväll här hos mig, den första i mitt eget arbetsrum, och det kändes riktigt bra. Så bra att jag har bestämt mig för att anordna två öppna ljuskvällar under våren då den som vill är välkommen att vara med. Om du är intresserad av att vara med men inte datumet passar, kan du samla ihop en egen grupp och boka tid med mig.

När jag tog mitt första mediumcertifikat för snart två år sedan, hade jag en bild över att jag skulle jobba ensam för det går ju inte att jobba ihop med någon inom detta. Ack så fel jag hade, det går alldeles utmärkt att samarbeta. Ibland är det en större grupp som kommer för ljuskväll och då behöver man vara två som förmedlar budskapen. Jag och min kollega Cecilia håller på att utveckla en kurs i personlig utveckling. Vi har redan en liten grupp som kommer till oss och vi utvecklar efter hand. Tanken är att sätta ihop ett kursprogram som kan fungera att köra över en helg så att vi kan "turnera" med den. Igår planerade vi nästa kurstillfälle och hoppsan så bra det kändes och det ska bli roligt att få göra övningarna. Kursen går ut på att lära känna de olika delpersonligheter vi alla har, de olika arketyper som verkar i olika sammanhang i livet. Genom att förstå dessa och bli vän med dem så får man större förståelse för sig själv och sitt beteende. i grundkursen går vi igenom det inre barnet, offret, den prostituerade och sabotören. Kärnan är meditation för den möjliggör att man kan se sig själv från ett annat perspektv än enbart utifrån egot och de begränsningar det medför.

Ibland reflekterar jag över hur olika alla människor är. Hur olika vi reagerar på saker och vad vi tycker är viktigt. Det du tycker är viktigt, tycker inte jag är det och vice versa. Vi måste alla ha förståelse för varandra och inte hålla på och peta i detaljer, ta livet lite lättare. Fundera en stund på var du lägger fokus och hur du fördelar din energi. Mitt största fokus ligger på mig själv och bara för att det är så betyder inte det att jag är egotrippad, jag försöker helt enkelt bara göra det allra bästa jag kan av mitt liv, jobbar med det jag ska och hjälper dem som vill bli hjälpta.

 /ingen-nyckel-till-lycka.jpg

18 mar 2015

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus 191105

Kanaliserat budskap från Jesus 191104

En magisk helgkurs i Ronneby 191024

Att programmera om tankarna 191002

Jakten på lycka 190926

 

Nyhetsbrev november 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev