Poletten trillade ner

Eftersom jag skriver på inspiration här utifrån dagens tankar och vad som behöver ventileras, kan det hända att saker kommer om igen. Jag började skriva för att sätta ord på mina tankar. Jag tycker att skrivandet kan hjälpa mig att släppa olika saker som jag inte vill behålla i mitt sinne och sedan gå vidare. En sådan sak var när jag funderade på skillnaden mellan folk och folk i olika situationer. I mitt fall handlade det om hur jag hade blivit bemött på min arbetsplats när jag blev sjuk och sedan när jag slutade. Det här är min stund för reflektion och jag hoppas att ni har märkt att jag aldrig är ute efter någon individ, det är mina tankar och reaktioner jag reflekterar över.

Jag har varit på en aktivitet som kallades Rösten. Där handlade det om att bli medveten om sin kropp, hur vår hållning och andning påverkar vår röst. Det var väldigt intressant. Anledningen till att jag gick dit var att min sambo har berättat för mig att han kan höra på mitt röstläge om jag var lugn eller stressad. Han berättade att när vi var särbos tyckte han mycket mer om mitt röstläge när jag var lugn än när jag var stressad. Hade det inte varit för honom, hade jag nog inte heller varit medveten om denna skillnad.

Vi började med en avslappningsövning likt en meditation och när vi satt där var det som om en insikt föll ner i mitt kronchakra, vidare ner i kroppen och det kändes det som om poletten trillade ner. Det kändes som om något föll på plats och helt plötsligt hade jag fått den sista pusselbiten till vad jag ska lära mig, vad jag ska utbilda mig till. Det spåret var jag inne på för ett tag sedan med släppte det då eftersom jag precis hade missat en kursstart hos ett utbildningsföretag som jag tyckte lät mycket bra. När jag kom hem idag, sökte jag reda på deras hemsida igen och se där, en extrainsatt utbildning som börjar i helt rätt tid för mig. Jag ser nu en helhet med vad jag ska jobba med, vad jag ska kunna erbjuda. Några nya saker har kommit till mig och det är så roligt när nya idéer kläcks. Jag är helt pirrig i magen av detta. Jag har undrat så länge och inte sett bilden helt klart men så plötsligt känns det så rätt!

11 Oct 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)