Regression

Att göra en regression innebär att man går tillbaka till något av alla de liv vi levt innan vi kom till detta. Första gången jag gjorde en regression, gjorde jag det för att jag var nyfiken. Jag är otroligt tacksam för att jag gjorde den för den fick mig att förstå beslut jag hade fattat tidigare i livet. Tack vare den insikten har jag kunnat lägga den delen av mitt liv bakom mig, helt fantastiskt. När man har sett det man ska, går man till dödsögonblicket. Med tanke på hur många regressioner jag har genomgått, har jag också avlidit många gånger. Alla gånger helt odramatiskt, även den gången jag blev skjuten, och många gånger med ren glädje.

En regression har blivit väldigt speciell för mig. I det livet hade jag träffat Patrik, som är min sambo i mitt nuvarande liv, och inlett en kärleksrelation. En dag försvann han i krig och kom aldrig tillbaka. Jag väntade på honom i hela mitt liv. I regressionen upplevde jag hur jag gick och spejade ut över vidderna i hopp om att han skulle komma tillbaka. Så småningom kom döden för mig och när jag lämnade jordelivet och steg uppåt, stod flera kvinnor vid min dödsbädd och skrek ut sin sorg. Det jag minns extra tydligt är hur jag tänkte "Varför sörjer ni, ni ska vara glada för min skull". Jag hade ju väntat på min kärlek i hela mitt liv och var glad över att få gå vidare.

Just denna regression har som sagt fått en speciell betydelse för mig. Det är nämligen så att jag blev påmind om den ungefär en halv timme efter att min farmor hade gått bort. Jag fick beskedet om hennes bortgång tidigt på morgonen och jag gjorde mig iordning för att genast åka iväg till henne. När jag gråtande satt för att ta på mig mina smycken, damp denna regression ner i mitt sinne och jag fick till mig exakt den meningen "Varför sörjer ni, ni ska vara glada för min skull". Jag är helt säker på att det var farmor som hjälpte mig i den stunden. Att släppa en sorg är inget man gör efter en uppmaning men jag kan säga att den har hjälpt mig mycket. Min farmor hade haft det jobbigt i många år sedan hjärtat hade börjat krångla och hon levde inget värdigt liv. Det är självklart att det var skönt för henne att få gå över till andra sidan.

26 sep 2012

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från Hathor 211009

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev