Samtal

Samtal med andra människor berikar livet tycker jag. Det är så intressant att höra hur en sak kan uttryckas på olika sätt. Jag har ofta den typen av samtal men att jag skriver detta just idag är för att jag fick se en kvinna på Facebook som jag hade ett sådant samtal med för ett par månader sedan. Vi känner egentligen inte varandra men den dagen sammanstrålade vi genom en gemensam bekant. Vi hittade samtalsämnen som handlade om den mänskliga hjärnan och beteenden. Vi pratade och pratade, det ville liksom aldrig ta slut. Det var så otroligt givande och roligt för hon har en härlig humor.

Ibland kan jag känna mig insnöad i den andliga världen och det vill jag absolut inte. Jag vill absolut inte heller gå alla mina utbildningar på samma ställe och därför försöker jag variera mig. Svårigheten är vart man ska vända sig för att gå utbildningar, vad de än handlar om, är inte gratis. För att vidga mina vyer, var jag på min allra första storseans igår kväll, tidigare har jag bara varit på små. Jag bestämde i förrgår att jag skulle gå när jag såg på Facebook att det fanns lediga platser. Det var något som sa mig att jag skulle dit så det fanns ingen tvekan. Väl på plats hörde jag att det hade kommit över 90 personer. Med lite enkel huvudräkning konstaterade jag då att sannolikheten för att få ett budskap var ganska liten även om min intuition sa mig att jag skulle få av det manliga mediet. De började, hann ungefär fem stycken innan det var fikapaus och mitt ego sade mig att jag hade inbillat mig att jag skulle få något. Men det hade jag faktiskt inte.

Jag kan tyvärr inte påstå att jag fick veta något som jag inte redan visste men jag fick en söt ängel och bekräftelse. Bekräftelse på att jag är på rätt väg och att jag inte ska vara rädd. Min tid är här!

 

12 sep 2012

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-nyar-2018.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

"Alternativt hälsoval eller inte" 190108

"Att hitta sin livsuppgift" 181230

Kanaliserad meditation i juletid 181221

Meditation -  Möt en ängel 181218

"Två besök i Agartha, jordens inre" 181130

 

Nyhetsbrev januari 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev