Semester

Det närmar sig slutet av min semester, det har varit en välbehövlig sådan efter en innehållsrik vår. Efter mycket intag av kunskap, var det dags att låta allt få smälta och falla på plats. Därför har jag försökt att bara vara. Först en vecka i Turkiet med min sambo och sedan har vi varit tillsammans hela familjen. Pysslat och fixat med huset, badat, varit på en liten Sverige semester där jag fick uppleva både munksång och en nunna från det förflutna. Oerhört mäktigt och härligt att få uppleva. Och så har jag förberett för mässan som är om några veckor. Det är första gången jag ska stå och sälja in min verksamhet. Jag ska även sälja smycken som jag har tillverkat och eftersom jag ska låta mässbesökarna få köpa kortare vägledning och healing på plats så behöver jag hjälp med försäljningen. Den ska min sambo hjälpa mig med. Det är jag glad för, att han ska vara med mig och vara delaktig i det jag gör. Det känns väldigt bra.

Jag är oerhört nöjd. Jag är nöjd med hur allt har blivit det senaste året. Att sista dagen i Turkiet inse att Patrik och jag inte skulle skiljas åt när vi kom hem detta året, så som vi har gjort alla andra år. Att få denna härliga känsla av vetskapen att vi skulle fortsätta vår semster tillsammans alla dagar. Att komma hem till huset vi har bott i i ett år och vara lika glad över det nu som när vi flyttade in. Att gå runt i trädgården och se alla förändringar vi har gjort, nya rabatter och fina blommor som jag har planterat. Att komma hem till ett växthus fullt med mogna körsbärstomater. Vår underbara hibiscusbuske som står i full blom. Barnen som badar i poolen vi köpte åt dem, leker och har det bra tillsammans.

Denna sommaren är en sommar att minnas. En sommar att prata om när hösten och vintern kommer. Just nu kan jag inte känna att det finns något vi skulle ha gjort annorlunda eller något vi inte hunnit. Jag är bara så nöjd och jag hoppas att du är det samma med din sommar!

mini-image.jpg

7 Aug 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)