Semestertider

I år kommer min semester att delas upp och min tillgänglighet kommer att vara god för er som kommer till mig regelbundet. När nu semestern närmar sig, innebär det för mig att jag summerar året som har gått sedan jag var ledig senast. Tiden som har gått sedan förra sommaren har verkligen varit omvälvande och många positiva saker har hänt.

Förra våren arbetstränade jag på ett IT-företag och efter några månader där insåg jag att jag inte ska tillbaka till den hårda världen där man ska prestera en massa. Jag kan bara inte låta bli att ge allt när jag får en arbetsuppgift. Arbetet jag gjorde under de månaderna resulterade i ett rejält bakslag förra sommaren. Fy vad jag mådde dåligt. Och så tittar jag på mig själv idag, när jag lever på den väg jag är ämnad att gå, vilket skillnad!

Förutom att jag mår oändligt mycket bättre och har börjat få tillbaka min fysiska ork så har de senaste årens kunskapssamlande nu börjad ge frukt. Tillsammans med Cecilia har jag tagit fram en ny kurs i personlig utveckling som vi ska slipa lite på innan vi kör den igen och så har vi haft flera astrologiska ljuskvällar vilket är något jag aldrig har sett någon annan ha. Jag har lärt mig mycket mer om planeternas energier och hur de kan verka i oss genom att titta på horoskop intuitivt, uppkopplad. På det sättet får jag informationen genom samma kanal som när jag har en vanlig vägledning, dvs jag ser, jag hör, jag känner, jag vet. Jag kopplar sedan ihop informationen med den astrologiska kunskap jag har och förmedlar till mottagaren.

Under sommaren kommer jag att lägga upp ytterligare en tjänst på min hemsida. Jag vet inte exakt vad jag ska kalla den men det ska bli astrologisk vägledning då jag med hjälp av olika metoder kommer att presentera hur energierna ser ut runt klienten just nu. Hur klienten påverkas av planetrörelser och vilket område i horoskopet som ligger i fokus just nu. På det sättet kan man se lite vad framtiden bär med sig i energiform, mycket intressant. Jag har redan gjort en sådan vägledning efter att ha väckt intresse på en astrologisk ljuskväll (tack Anette) så det ska bara på pränt.

Midsommarveckan ska jag tillbringa med familjen. Bara vara, utan elektronik. Inga sms, inga mail, inget facebook. Möjligtvis kameran får dispens...

/01e768ca55cf79758f3f58bbef6d0203319b273ef8.jpg

 

12 jun 2015

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev