Sjuk

Jag har åkt på influensan. Det är några år sedan jag hade den senast så det var väl dags. Den slog till i måndags med över 39 graders feber och värk i hela kroppen. Huvudvärken gick inte över ens med smärtstillande. Värken har släppt gradvis och nu, på fjärde dagen, är det inte så farligt. Men febern vill inte ge med sig. Jag kände mig bra i natt så nog kände jag mig lite lurad när febertermometern visade 38,5 i morse. Det blir till att ta det lugnt idag också och hoppas på att det är bättre imorgon.

Igår hände något särskilt roligt. Jag hittade min bästa vän från mina två första gymnasieår. Fia som har betytt mer för mig än jag tidigare förstått. Vi kom ifrån varandra när jag flyttade 1990 och sedan har vi nog bara träffats en gång och det var för ungefär 17 år sedan. Fia och jag var egentligen väldigt olika varandra. Jag var den präktiga som inte tänjde på gränserna medan Fia var lite mer fritänkande och frispråkig. Hon tog mer dagen som den kom och att saker och ting skulle ordna sig. Jag minns inte att hon oroade sig för något utan mer ryckte på axlarna. Oräkneliga är de timmar då vi pratade i telefon. Ofta följde hon med mig hem och sov över för det var bättre att prata i verkligheten än i telefonen.

Fia blev min första, bästa vän på många år och jag är säker på att vänskapen med henne gjorde att den spiral av negativt från grundskolans mobbing inte fortsatte nedåt. Hon hjälpte mig att stoppa den. Snart kan jag tacka henne för det. Det visade sig att hon bor bara några kilometer bort från mig. Jag är så glad över att hon inte har bytt efternamn för därför hittade jag henne på birthday.se. Därifrån tog jag med adressen till eniro och hittade då ett mobilnummer som jag skickade ett sms till. Ett svar kom tillbaka och på den vägen är det.

Nu ber jag att få önska dig en Glad Påsk och hoppas att du får fina dagar med dina nära och kära!

28 Mar 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)