Solar plexus

Solar plexus är ett användbart chakra på många sätt men det är ofta väldigt utsatt för påfrestningar. De som har gått kurs hos mig, har fått lära sig hur vi läser in varandra och platser med hjälp av vårt solar plexus chakra. Det fungerar som en radar som samlar in information från omgivningen, information som sedan vår kropp tolkar. Tyvärr ser jag ofta att människor tar in information, ofta jobbig sådan, men glömmer att städa bort den igen. Konsekvensen blir att onödig energi går åt till att bära informationen i kroppen.

Till exempel: Jag kommer in i ett rum och får känslan av tryckt stämning. Den känslan kan vara jobbig och sprida sig i kroppen. En känsla som jag sedan kanske tror kommer från mig själv. Jag känner mig nedstämd. Konstigt, jag som kände mig så glad och full av energi i morse. Nej, just det, känslan är inte min, den kom från någon annan som gjort avtryck i rummet jag gick in i. Så fort jag har identifierat det så ber jag om att bli befriad från känslan eller känslorna som inte tillhör mig. Det är tankens kraft jag använder där och den är stor, större än du tror.

Om man jobbar som lärare till exempel så kan solar plexus läsning vara ett utmärkt verktyg för att scanna av hur mina elever mår idag. Om någon behöver lite extra omsorg eller hanteras på ett speciellt sätt. Jätte bra men glöm inte att se det som ren information och be om att få bli befriad från känslorna efter att ha konstaterat dagsformen.

Somliga medium gör solar plexus läsningar. Det innebär att de läser in dina önskningar eller läser av information i auran. Jag har blivit tränad i att absolut inte göra några solar plexus läsningar för det är inte speciellt utvecklande. "Jag ser att du kommer att träffa en stilig man, ni köper ett gult hus och får tre barn". Åh, så fantastiskt jag kommer att få exakt det jag önskar mig! Jag har alltid drömt om tre barn och att vi ska ha ett gult hus. Visst kan det vara bra att väcka hopp hos någon men risken är att det blir falska förhoppningar. Klienten kanske inte kan få barn över huvud taget och kanske är det så att huset som är utsett för mig inte alls är gult utan rött och då kan jag leta hela livet utan att hitta hem. Barn som inte kommer och profetian som jag förgäves kämpar för att den ska uppfyllas. Men JAG DÖMER INGEN. Vill man gå till någon som väcker hopp genom att läsa av så ska man göra det. Vill man gå till någon som hjälper till med sin personliga utveckling och jobba med sig själv eller få förklaringar på saker så kommer man till mig eller någon av mina kollegor.

Vi har alla vår fria vilja. AMEN för det!

/bra-eller-daligt-liv.jpg

 

21 Jun 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)