Spådomar

Jag fick frågan från en ungdom om jag kunde se hur många barn hon skulle få i framtiden. För mig är svaret på den frågan enkel: Det beror på vilken väg du väljer. Det kan vara så att det står inskrivet att du ska ha tre barn men om du väljer att utbilda dig länge, satsa på din karriär och inte vilja stadga dig så kan du välja det. När du är 40 år kanske du kommer på att du vill ha barn i alla fall och då är det inte säkert att det blir tre stycken, det kanske blir ett eller inget alls.

Ibland är jag förundrad över att människor vill veta vad, när och hur saker ska ske. För mig är möjligheter det viktigaste. Är jag på rätt väg, kan jag uppnå det jag önskar mig? Som när jag startade mitt företag. Jag vet att det var rätt men det var skönt att få bekräftelse från någon annan som tittade på det, det gjorde mig lugnare. Men när någon annan berättade om ett beslut jag skulle fatta, blev jag inte alls lika glad. Det var något jag absolut inte hade tänkt på och jag gör allt vad jag kan för att inte låta mig påverkas. Att få veta att möjligheter finns ger hopp, att få inspiration om hur man kan ta sig dit likaså men vi ett eget ansvar. Alla måste ta eget ansvar för sina beslut. Det är det som också är vår egen fria vilja.

Igår såg jag på ett klipp på Youtube där ett känt medium sa i tv att medium ser dåtid, nutid och framtid. För den personen är det säkert så men jag undrar ändå hur stor träffsäkerhet det är i spådomarna för framtiden. Det är ju inte bara personen som blir spådd som är inblandad utan ofta beror händelser även på andra personer och vilka beslut de fattar.

Jag ska ta ett exempel, något jag var med om nyligen: En man hade sökt ett jobb och ville veta om han skulle få det. Jag tittade på situationen från ett högre perspektiv, där jag fick se att han hade ett visst övertag. För mig gav den bilden goda förutsättningar för att få jobbet. Men så tittade jag på personen som skulle anställa. Han var inte riktigt i balans, hade bråttom att fatta ett beslut. Någon annan fick jobbet men det visade sig att beslutet inte hade varit det rätta för en kort tid senare var jobbet utannonserat igen.

Sen så var det det här med tiden, när saker kommer att ske. Det beror på var på ödesvägen man befinner sig. Är man i offerfilerna så kan det ta väldigt lång tid innan man lyckas få det man önskar sig. Lever man och är i flödet, kan det gå snabbt. När jag får en tidsangivelse för något, baseras den oftast på vilken fil personen jag har framför mig befinner sig i just nu. Skulle det förändras så förändras också tiden. Systemet är komplext och inte helt lätt att förstå.

Nu kanske du undrar vad jag gör om jag inte spår. Jag inspirerar, jag ser möjliheter, jag tittar på personligheter, jag tittar på relationer, jag tittar på om personen jag har framför mig är på rätt väg. Jag inspirerar till förståelse och ibland ändrade tankesätt. Ofta har vi saker med oss från livet som behöver släppas för att vi ska kunna leva som vi är ämnade, att ta till vara på de personligheter och egenskaper vi har fötts med.

/ryggsacken.jpg

 

7 Apr 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)