Tid för eftertanke

Det har varit mycket att ta hand om sedan jag kom från Makedonien. Jag var inte bara iväg för att lära mig taktil massage, det blev även en resa i andlig och personlig utveckling. Det känns som om min frekvens har ändrats och jag har fått en ny guide. Jag har nog aldrig tidigare varit så nöjd med min guide som jag är med honom. Han har en kraftfullhet som jag kan känna av och ta till mig. Hela jag stärks av hans närvaro och kraften skapar tillit. Jag känner skillnad i både energi- och informationsflödet till mig. Detta har varit en process för mig att ta hand om. Jag jobbar och lyssnar inåt. Jag vill skapa en trygg vardag för mig där jag kan känna att min energi disponeras på ett förnuftigt sätt. Mitt mål är att bygga energi för att hålla i längden för nu hoppas jag ha hittat anledningen till att jag har mått dåligt i flera år.

Jag har varit trött och orkeslös. Aldrig vetat från den ena dagen till den andra hur dagsformen kommer att vara. Ofta huvudvärk. I april fick jag tid på vårdcentralen för att göra en hälsoundersökning och svaren jag fick var att jag är frisk. Med det beskedet visste jag att någon måste skoja med mig. Jag är inte frisk. Jag vet hur det känns att kunna leva sitt liv fritt. Jag vet hur det känns att orka arbeta en hel dag utan att behöva sova emellan. Luften gick helt ur mig när jag fick beskedet och jag hade ingen aning om hur jag skulle gå vidare. Jag är inte sjukvårdsutbildad och kan inte berätta vad de ska leta efter.

Så träffade jag Lena. Lena som jag har känt till i några år men som bor ett antal mil bort. Lena gjorde en blodanalys och konstaterade att det är tack vare ett alldeles utmärkt immunsystem som jag står på benen över huvud taget. Vitamin B6 och B12 bristerna var värst men bara två i en skara på kanske 10 andra vitamin- och mineralbrister. Min kropp var helt urlakad och Lenas teori var att jag har en inflammerad tunntarm. Mjöl (gluten) kan vara orsaken. Hennes resonemang lät förnuftigt och jag köpte en massa kosttillskott av henne som jag har tagit i snart tre veckor. Jag har dessutom lagt om kosten till glutenfri. Mina värden har redan blivit bättre. Hela jag hoppas och önskar att vi har hittat rätt, både Lena och jag. Jag hittade henne för att hon skulle hitta svaren till mig.

3 Jun 2014


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)