Tidningen Nära

Det finns sedan ett par år tillbaka en tidning som heter Nära. Jag har prenumererat på den sedan start och tycker att den innehåller en hel del som är av intresse för mig. Nära är en tidning med andlig inriktning och i det senaste numret finns mina andliga lärare med i en artikel som löper över två hela uppslag. Det första uppslaget handlar om Violeta som är ansiktet utåt eftersom det är hon som startat och driver Nya Andrum. Violeta berättar i artikeln att hon är naturvetare i grund och botten och vill ha vetenskapliga förklaringar på det hon gör. Precis så undervisar hon också. I den mediala utbildningen ägnar vi ganska mycket tid åt teorin runt det vi håller på med. Till exempel att all kommunikation består av frekvenser och att vi inte uppfattar allt med våra sinnen. Exempelvis uppfattar vi inte alla radiovågor som ständigt cirkulerar omkring oss, all datatrafik, telefonsignaler. När det gäller den andliga biten, kan vi lära oss att uppfatta många av dessa frekvenser. Vi lär oss tona in, ställa in kanalerna som en radio som kan ta in många olika radiostationer.

Min andra lärare på Nya Andrum heter Robert och han jobbar som polis. Med andra ord också en riktig naturvetare. Han och Violeta kompletterar varandra bra och jag uppskattar att ha dessa lärare som kan förklara mycket på ett bra och begripligt sätt. Jag är ju också naturvetare i grund och botten så även jag tycker om att luta mig tillbaka mot fakta, inte bara flum.

När jag ska ge andlig vägledning, kopplar jag upp mig och får information till klienten på en viss frekvens. När jag ska ta kontakt med andra sidan och avlidna människor behöver jag ställa in mig på en annan frekvens. Att ta in två kanaler samtidigt kräver lite träning. När jag ska ge healing blir jag transformatorn vilket innebär att jag fångar upp healingenergin och låter den gå i min kropp för att den ska omvandlas till energi som mottagaren kan uppfatta och ta emot. På detta sätt kan det vara så att somliga uppfattar väldigt mycket när de får healing av mig medan andra inte känner lika mycket. Det handlar om hur du kan uppfatta och ta emot det jag förmedlar.

För att återgå till mina lärare så är jag glad över denna artikel. Den ska jag spara och hänvisa till de gånger som någon vill veta var jag är utbildad. Jag råkade ut för en person en gång som ville ha fakta om Violeta och som var väldigt kritisk för att han inte kände till henne och det var lite olustigt att behöva stå till svars och föra någon annans talan. Man måste akta sig för bluffmakare i denna branschen tryckte den där mannen väldigt hårt på. Jag håller med och det är därför som jag själv är noga med att försöka vara tydlig i att berätta var jag står i min utveckling och utbildning för de klienter som kommer till mig.

27 Jan 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)