Tillbaka

Här är jag igen efter en lång tids tystnad. Min andliga utveckling har dock inte stått stilla och mycket tid har jag använt till mig själv och att manifestera min framtid.

För nästan fyra år sedan förändrades hela mitt liv på grund av något jag inte trodde skulle hända mig. En lång tids missnöje över min jobbsituation och för hårt arbete tog ut sin rätt. Jag hade gått emot mig själv för länge och inte lyssnat på vare sig kropp eller själ. Själen som hade sagt åt mig att byta arbete för situationen med arbetsbörda och ledarskap var ohållbar. Men jag var bra på det jag gjorde och tjänade ganska bra med pengar så egot jobbade emot själens vishet. Att jag fick ett ohälsosamt stressflöde i kroppen och inte kunde sova på nätterna var inget som fick mig att förstå bättre. Jag drabbades av en svår utmattning.

Jag träffade min chef ganska snart efter att jag blivit sjukskriven och han berättade att han hade förstått att allt inte stod rätt till med mig men han hade valt att inte låtsas om det för han visste inte vad han skulle göra. Helt spontant är detta nog bland det mest idiotiska jag någonsin hört och jag hoppas verkligen att inte fler kommer att drabbas men jag är inte bitter. Det var inte meningen att jag skulle stoppas för det var inte stålsäljare jag skulle fortsätta att vara resten av mitt liv.

Nu har jag friskförklarat mig själv och startat mitt företag. Jag går nu på vägen jag är ämnad att gå på. Min upgift är att hjälpa människor att se ljuset när livet har stannat upp, att se möjigheterna när man har stirrat sig blind och inte vet hur man ska komma vidare. En annan uppgift är att hjälpa människor komma ur sin stress så att ni inte behöver hamna där jag hamnade, totalt utslagen ur mitt eget liv. Men en kropp som gick och fortfarande delvis går på rädsla för att falla tillbaka i gamla mönster och därmed är extremt högljudd och stresskänslig. Med en hjärna som helt plötsligt bara lägger av för att den inte orkar tänka fler tankar.

Jag healar och jag masserar, ger kroppen det den vill ha, inte bara själen. Jag har hittat en balans i det jag erbjuder, både kroppsvård och själavård. Nu är jag lycklig!

13 Mar 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)