Tillit

Mitt största hjärnspöke i min mediala träning har varit att jag har trott att jag har inbillat mig. Jag har fått information som jag har ifrågasatt och undrat om det verkligen är på riktigt eller om jag bara har hittat på. Jag är inte ensam för precis det brukar komma upp i meditationsgruppen jag har. Meditanterna som säger "Jag vet inte om det var jag som hittade på" och sedan kommer det upp helt osannolika berättelser som helt klart berättar att de inte är sprungna ur fantasin.

Jag har bland annat en klient, jag kallar henne Anna, som är väldigt intuitiv men som kanske inte lyssnar och använder redskapet så mycket som hon skulle kunna. Vi har pratat en del om att hon ska lyssna på det som kommer till henne och se att det kanske är för att hjälpa henne på något sätt. Anna kom till mig för att få healing. När jag hade hållt på ett tag kände jag en isande kyla i min nacke och insåg att det var någon som ville ha min uppmärksamhet. Jag riktade uppmärksamheten ditåt och uppfattade en man, fick en känsla av vem han var och hur han såg ut. Efter detta korta konstaterande släppte jag honom igen och fortsatte heala. När jag var färdig med healingen, kände jag mig lite fundersam över om jag skulle nämna mannen över huvud taget. Jag såg honom bara och det verkade inte som om han ville något.

Tack och lov har jag ju lärt mig att berätta vad som kommer till mig så jag berättade om mannen, hans storlek och klädsel, att han hade en rutig skjorta var väldigt tydligt. Att det kändes som  en morfar, men det var inte hennes morfar. Anna bleknade något och berättade att hon hade fått in en man  i sina tankar under healingen, en man som stämde överens med min beskrivning och som är morfar till hennes sambo. Att hon hade tänkt nämna det för mig. Mannen har hon aldrig har träffat men som hon är övertygad om har hjälpt henne i en svår situation vid ett tillfälle. Jag är helt säker på att han kom för att jag skulle hjälpa henne att förstå att så är fallet. Han är med henne trots att blodsband saknas. Hon berättade om händelsen för sin sambo och han bekräftade att hans morfar alltid hade rutiga skjortor på sig...

 

22 mar 2014

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-180514.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

"Alternativt hälsoval eller inte" 190108

"Att hitta sin livsuppgift" 181230

Kanaliserad meditation i juletid 181221

Meditation -  Möt en ängel 181218

"Två besök i Agartha, jordens inre" 181130

 

Nyhetsbrev januari 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev