Touch Universe!

Imorgon är det dags, äntligen. Då åker jag till Omberg som beskrivs som den nya platsen för andlig utveckling. Drygt 50 personer är vi som sammanstrålar på Ombergs golfanläggning imorgon eftermiddag och där stannar vi till söndag eftermiddag. Det är två dygn i det inre lugnets tecken, två dygn av inspiration, två dygn av möte med andliga människor. Det är tredje gången det anordnas, andra gången jag är med. Första gången jag var där var i mars månad. Den helgen var helt fantastisk, magisk. Jag mötte människor som satte spår inom mig, som lärde mig något, som berörde. Jag ser fram emot att möta dessa människor igen och lära känna nya. När jag kom hem efter förra vistelsen, svävade jag som på moln en hel vecka efteråt. Jag var så glad, så full av energi. Den gången hade jag haft ont i kronchakrat i två veckor innan jag åkte dit. Det har jag inte denna gången men jag är helt övertygad om att min upplevelse inte blir mindre för det.

Tänk så otroligt mycket som har hänt både med mig själv och med mitt liv sedan förra gången. På sju månader har jag verkligen hunnit vända upp och ner på allt. Det enda som är som förut är familjen, fast det är ju inte heller riktigt sant för min familj har växt. De fysiska människorna i familjen är de samma. En sådan här förändring gör jag aldrig mer om för nu har jag det bra. Min nya framtid på arbetsfronten håller på att ta form, jag har några utbildningar som förhoppningsvis blir färdiga till våren. I januari påbörjar jag en ny utbildning som jag blir färdig med i slutet av augusti. Denna utbildning kommer att ge mig en ny plattform att stå på som inte direkt har med det andliga att göra men det är just det jag strävar efter, att bredda min målgrupp, människor jag ska hjälpa. Alla tror inte på det jag tror på och jag vill inte bara jobba som healer och medial vägledare resten av livet. Jag är till stor del en teoretiker och jag tycker det är viktigt att få in nya vetenskapligt bevisade kunskaper också. Nya kunskaper berikar livet!

Slutligen måste jag visa upp ett armband med tillhörande örhängen som jag gjorde i början av veckan. En kär vän hade sett armbanden som jag visat upp här och undrade om hon kunde beställa. Eftersom jag känner henne, valde jag färgerna. Det kom fram med posten igår och reaktionen från min väninna var "Jösses amalia så vackert!" Tycker faktiskt att det är ett ganska gott betyg.

Med detta avslutar jag nu denna veckans skrivande och önskar er alla en härlig helg! Kram från mig

annelis-armband-o-anglar.jpg

18 Oct 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)