Trött

Det är med lite sorg jag måste erkänna att jag inte är så tålig nuförtiden. Eller rättare sagt min hjärna. Jag har ökat belastningen på den och för några veckor sedan kändes det precis som om den inte rymde mer information. Det är lite trist eftersom jag tycker om att få in ny kunskap men det är väl bara till att gilla läget just nu och låta den vila lite. Det är inte bara ny astrologikunskap som jag har stoppat in, det är även mer information om storheten runt omkring oss. Jag har haft förmånen att få möta klienter både, fysiskt och på distans, som fått information som lett till insikter om sitt liv. Information som jag också har glädje av i min strävan att kunna se helheten. Mycket har skett under hypnos och det är fantastiskt. Tröttheten har nu i alla fall resulterat i att jag har bestämt mig för att ta ledigt veckan innan midsommar. Då ska jag hålla mig till att läsa skönlitteratur och göra smycken. Om solen skiner ska jag sola. Jag ska bara ha det bra helt enkelt. Men innan jag är där har jag lite annat att göra. Min yngsta dotter fyllde 10 år igår så på lördag har hon kalas för sina klasskompisar och på söndag blir det släktkalas. Lite att fixa med men det kommer att gå bra.

Nu ska jag berätta om en sak man kan göra under hypnos. En kvinna kom till mig och ville ha hjälp med att komma igång med sitt tränande och att inte tröstäta, hon ville gå ner i vikt. Innan hon kom tonade jag in mig på henne och kände det motstånd hon slåss emot. Vi pratade om det när hon kom och jag lade upp planen för hur jag skulle leda henne genom hypnosen. Känslorna hon hade efter sessionen var stora. Hon hade fått se att viktproblemen hade börjat när män visade intresse för henne, män som hon inte var intresserad av. Ätandet gjorde att hon gick upp i vikt för att inte bli attraktiv längre. För att komma runt rädslan om att bli attraktivare igen fick hon berättat för sig att träning och att äta rätt inte bara handlar om utseendet, att vara smal, utan att få kroppen att må bra. Även om det är kunskap vi matas med teoretiskt, något vi redan vet, så blev denna upplevelse stor för henne för nu kom informationen inifrån henne själv. Hon fick en känslomässig förståelse för vad det innebär och hon berättade efteråt om hur bra det kändes.

När hon gick ifrån mig var hon full av energi och hade fått lust till att ta tag i sina problem. Om ett tag ska vi ses igen och ge henne en ny boost för jag vet att vi är vanemänniskor och att börja leva ett nytt liv är inte lätt, vi vill tillbaka till våra gamla, invanda mönster.

 

Jag är här för att hjälpa människor att må bättre på olika sätt. Många gråter när de kommer och jag tröstar med att det nästan ingår i paketen. Det gör ont att släppa ut det onda. En del tycker det är jobbigt att berätta saker, oro över vad jag ska tänka. Men det är just det som är grejen, anledningen till att jag gör det jag gör. Jag dömer ingen och att komma till mig innebär faktiskt att man är beredd på att ta hand om det som man inte längre vill ha i sitt liv.

lycklig-eller-ej.jpg

 

14 Jun 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)